ПРАВИЛА НА СЪСТЕЗАНИЕТО Първото най-важното изискване- всички да са искрени и честни в своите излияния тук, без лъжи, шмекерувания, хитрувания и т.н !!!
При опит да се подкупи съдията на лични, ще има наказание -
ГОЛЯМ КОРУМПИРАН ТЪРТЕЙ !!!
Състезател, който няма кантарче...не може да е състезател
В края на всеки ден състезателките трябва да докладват точка по точка, както следва:
1. Състезател- Име, дата, ден, и колко блока ще консумира (датата и деня са много важни, поради часовата разлика, за да не се обърква съдията) Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - задължителни 5- сутрин, обед , следобед, вечер, и преди лягане - и в колко часа са консумирани - заслужих си
стриктна пчеличка . Или пропуснах хранене, поради липса на време, забравяне, разсейване, отнесеност, влюбване, изневяра, ситуация и т.н.- не спечелих никаква пчеличка
3. Изкушението победи- Изядох бонбона, вафла, кифли и т.н
, извън зоновите хранения- мисля,че халюцинирам, но виждам
огромен лаком търтей или удържах на пук на изкушенията, и си заслужих
инатеста пчеличка 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си
зелена пчеличка или в мен се блъсна
червен търтей 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си
мерителна пчеличка. Или-домързя ме да тегля, не ми се занимаваше, и в мен се размаза-
мързелив търтей 6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя
, но си искам
водната пчеличка, или пчеличката отплава на някъде...
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден-
дайте си ми
пчеличката-поет 8. Днес тренирах
, гониха ме
, бягах, спъвах се, боксираха ме, копах, цепих дърва, потих се - всичко това в продължение на 30 мин- и си гепнах
спортната пчеличка.
9. Успях да уловя цели 7 пчелички за този ден, само и само да взема наградата-
пчеличка-герой (при спечелени 7 пчелички за деня, автоматично получавате бонус 8 ма пчеличка-герой за примерно поведение)
При уловени 5 последователни (една след друга) пчелички-герои, всеки ще получи допълнителна
ПЧЕЛА-ГИГАНТ . Всяка една пчела-гигант ще може да изяде по един търтей от вашата тъй срамна търтейна колекция
.
10. Според мен днес улових ...... еди си колко пчелички, и един или два търтея по погрешка
За точките които са в червено-
внимание - опасност от търтей. Всички други точки-или си улавяте пчеличка, или ви е избягала. В най добрия случай можете да свършите деня с 8 уловени пчелички. В най-лошия случай с 3 търтея + пчелички, ако има такива.
Уточнения и изключения:1. Меда, само ако се взима по здравословни причини, няма да се брои за търтей, но всеки състезател е длъжен да уведоми съдията в началото на състезанието!
2. Овесените трици, ядки- няма да се наказват с търтей, тъй като не всеки може да си набави истински овесени ядки от БГ пазар.
3. Брашното, ако се налага да се използва за приготвяне на ястия, няма да се наказва с търтей
4. Всякакъв вид хляб е с
червен цвят!
5. Хлябът "Бонус"-една филийка се брои за 1 БВ
също в червен цвяттова е..сега чакаме да се съберат състезатели и казваме СТАААРТ