Маня, определено вече, след много опит, и най-вече наблюдение на хората спазващи зоната мога да твърдя, че наистина зоната я спазат само интелигнентни хора
( да си направя и аз комлимент уж без да искам
) От години наблюдение върху различни индивиди, няма как не го забележа.... всички други, които нямат нерви и желание да прочетат книгите или поне една-две статии от сайта....такива са обречени. В новите дневници които започват, още от първия пост ги усещам кой ще е пътник...
Като вчера в сраницата във фейса получавам съобщение с въпрос: цитирам, т.е копирам:
"Да питам :ако ям плод( портокал), как да го комбинирам"
след което аз културно и смирено тоговарям подобаващо любезно : "Портокала е въглехидрат, което означава, че трябва да се комбинира с протеини и мазнини"
след което получавам отново 2 съобщения едно след друго:
"Колко блока е 1 портокал" , "Може значи с кис мляко"
по късно виждам съобщенията и продължавам да отговарям културно, мъчейки се да запазя Айказаноидно спокойствие
"Киселото мляко е комбинирано с протеини и въглехидрати...За повече информация бихме ти препоръчали да разгледаш сайта на Зоната, където подробно е обяснено какво е зонов блок, и ое как се комбинира. Има подробна таблица с количествата на всички продукти за един блок.
http://www.vzonata.com ".......
и така.....относно интелигенцията мила ми Маня
А не искам да ровя из имейла да ви вадя бисери...зариват ме с невероятно невероятни въпроси, на които просто не знам как да отговоря понякога...
. И най-интересното.... във формата в сайта за контакт с нас изрично съм написала непосредствено под бутона "ИЗПРАТИ" текст, който няма как да не се види, освен ако дадената личност няма сериозни визуални проблеми :
“Забележка: Моля, не изпращайте въпроси от медицински характер на този имейл, тъй като не е в нашите правомощия и компетенция да даваме медицински съвети или консултации. Относно специфични здравни проблеми трябва да се консултирате с вашия личен лекар. Ако се интересувате от гледната точка на Проф. Д-р Бари Сиърс за различните хронични заболявания, можете да посетите неговия уеб сайт на адрес http://www.DrSears.com”След което получавам имейли с километрични въпроси относно заболявания, за които не съм и чувала дори
Просто да изкрейзиш
Прстооо горкия ми кортизол, мармалад го правя, само на горе, на долу, на горе-на долу...ама какво да ги правим хорицата, питат си без да четат