Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Elina1 написа:Как се определя дневната доза? Аз в момента вземам по 3 капсули, но се притеснявам дали е достатъчно и дали не "хабя" маслото напразно.
Sultana написа:Привет! Тъкмо се регистрирах и веднага започвам с въпрос. Та значи: каня се да започвам и аз зоната, ама още съм на вълна канене. Приготвям зонова храна на половинкатаот 10 дена и тои вече е над 2 килца надолу. Питанката ми е за маслото. Поръчала съм си това
http://www.iherb.com/Nutricology-Super- ... null&ic=21
Мнения за него? По колко капсули да пием?
Warnings
Variations in product color may occur. Keep in a cool, dry place, tightly capped.
California Proposition 65 Warning: Warning. This product contains chemicals known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.
gogo написа:Султана,
Рибеното масло на Nordic Naturals е много качествено ако можеш да си го позволиш ценово. Например Nordic Naturals, Ultimate Omega, Lemon Flavor, 1000 mg, 180 Soft Gels в IFOS има 5*. Аз приемам Now Foods, Super Omega EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels защото хем ми е по джоба, хем и отговаря на критериите на д-р Сиърс. Успех!
Dara написа:Здравейте! Не съм писала от близо година, но от време на време влизам да видя как сте? Имам питане и знам, че тук ще ми отговорите компетентно. Имам детенце на 1,5 г. искам да приема рибено масло и моля да ми препоръчате, ако някой е ползвал, и каква е дневната доза за деца на тази възраст ?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта