Здравейте, и аз се регистрирах. От седмица (6 дни) се опитвам да вляза в зоната и нещо се опитвам да правя (да смятам блокове и прочие), надявам се да е ОК, поне горе долу. Изчетох доста - сайта, мнения, дневници, рецепти, и .т.н., не всичко разбира се, опитвам се, ама е много и не успявам, затова продължавам да имам въпроси и нужда от напътствия. Може би всичко, което ме интересува го има някъде, но да не съм попадала на него. Ако се повтарям с въпросите и става досадно, извинявайте.
До днес, за 6 дни, съм 1,5 кг. надолу. Добре ли е?
Не съм си поставила точна цел. Имам излишни 7-8 кг., макар да съм в норма според повечето начини на калкулации, които съм виждала, аз сама си ги чувствам отгоре. Но ако върви добре няма да се откажа и от 10-12 кг.
1) Относно храната, не ми става особено ясно при рецептите как се "делят" блоковете? Когато е суха храна - ясно, обаче, ако имаме едно ястие 3 блока и изядем 1/3 от него, това означава ли, че сме хапнали само 1 блок?
2) Какви овесени трици ползвате?
3) Има ли някъде рецепта за палачинка от овесени трици?
4) Не можах много да разбера как изчислявате по етикет и не е ли достатъчна информацията в таблицата?
Нататък ще имам и други въпроси, но това за сега.