Здравейте, нека и аз да споделя какво постигнах за почти един месец в зоната. Също така имам и няколко въпроса, които ще задам.
Всичко започна на 26.12 след като се качих на кантара и видях 98кг. Това не максимума, който съм стигал (най-много съм бил 102кг преди 4-5г). Като цяло поддържам тегло от 94-98кг в зависимост от сезона.Като цяло изглеждам слаб, никой не може да ми каже, че тежа толкова кг, това предполагам че се дължи на ръста ми от 185см. Какви са проблемите, които имам :
-Високо кръвно - пия хапчета а съм само на 30г
-Имам паник атаки от силен стрес - пия слаби анти-депресанти защото имам много силни атаки, при които вдигам много кръвното и пулса от притеснение.
-Храня се много неправилно, имам лош навик да преяждам и да се храня късно вечер.
-Липса на енергия в ежедневието ми,което води до ленивост,липса на желание за каквото и да е.
След всички доктори, които посетих си извадих извода, че трябва да нормализирам теглото си и да вкарам правилен режим за хранене, спане и релакс.
След много четене, стигнах до Зоната. Реших и почнах на 28.12. Ето какво се случи с мен след почти един месец.
В момента тежа 92к 300гр, меря се всяка сутрин (тази сутрин се премерих преди да отида до тоалетна, така че предполагам че съм още някой грам на долу). Има видим промени в две области - свалих бузите и намалих обема на корема си. Така за близо един месец успях да сваля близо 7кг. Определено имам повече енергия и сега отделям много повече време на семейството си и на малката ми дъщеря.Промених и времето в което си лягам и от 12 през нощта вече лягам около 22ч.
Имам въпрос- някой хапвал ли от храните на Vitalia ? В момента хапвам Go Nutri крекери на тази фирма и искам да попитам дали са добър заместител на хляба.
Като цяло в 100г от продукта се съдържа :
Протеин:12г
Въглехидрати :41гр
Мазнини : 22гр от които наситени 7,5гр
Омега 3 : 2,8гр
Фибри :6,7гр
Натрийл 0,01г
Продукта се води подходящ за вегетарианци.
Еми това е от мен поздрави