Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот Pipilota » Пет Сеп 27, 2013 3:03 am

Plam4e22 написа:....вече понякога се обърквам дали трябва да пиша тук или в темата за хранителните съставки :stupid:

Ами то е ясно аз какво ще кажа :)) Най-добре е да се пренесеш в темата за добавките или за спорта :) Понеже не са много темите в този форум, и е добре когато имаме създадена вече тема за даден разговор, да си пишем там :) В смисъл, по-лесно за намиране е за надничащите :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Зоната

Мнениеот Italiano » Пон Сеп 30, 2013 12:39 pm

Ехооо, кумата, я кажи с какво прегреши на сватбата!
:laugh2:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Пон Сеп 30, 2013 11:31 pm

Тъкмо си мислех до последно да се спотайвам и да не издавам, ама споделен грях- половин грях :shy: Ити, мога да започна с това , че не се опитах да се самоубия с въглехидрати ( един вид се гордея :laugh1: ) но една бутилка вино (Асенограска резерва) така ме "гледаше" съблазнително и..... :stupid: изпих само 2 чашки , нито капка повече. Реших да балансирам с пържола и някоя и друга маслина. Това беше добре, даже прекалено примерно....стори ми се, че ако не на сватба няма кога друг път да си намеря повод да съгреша и изядох ЦЯЛО ПАРЧЕ ТОРТА :sad: оххххх, олекна ми- казах го :laugh1: По-лошото дойде с тези 2 дни, когато нещо май се поизпуснах да изям 2 баклавички ( раздират ме едни промени в тялото заради месечното "гостуване") ама специално бяха ми ги донесли от Турция :shy: :shy: :shy:
Моля , кажете ми, че и вие сте съгрешили, за да не се чувствам пак като на подсъдимата скамейка :shy:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Вто Окт 01, 2013 9:14 am

Цяло парче торта и 2 баклавички!!! :bigsm55: :rules:
:laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Вто Окт 01, 2013 10:33 am

Пламчееееееееееееее, целия ми Септември е греховен, а ти с тези две баклавички ме разби. Релакс моля те, не се вкарвай в драми, че спрямо твоя случай аз съм направо за смъртна присъда. :bigsm37:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот gogo » Вто Окт 01, 2013 3:51 pm

Спокойно момичета и момчета,

Човек чат пат има нужда да се отпусне. Наскоро се върнах от Турция с 5 кила :wow: :bigsm12: отгоре. Викам си кога ли ще вляза в релси - а, то стана толкова бързо - има няма 2 седмици и пак съм като нов. Ура Зоната действа безотказно. :bigsm15: :bigsm16: :bigsm18:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Plam4e22 » Сря Окт 02, 2013 12:35 am

Нимфичке, всички грехове ти ги опрощаване заради активната ти "прелъстителна" сесия :laugh1: цяла награда трябва да ти измислим за добро дело :bouquet: :bouquet: а аз отивам в ъгъла да се накажа :laugh1:
А относно Турция - страх ме е да отида до там, че....знам ли какво ще ми видях очите. А аз имам навик- каквото видя- трябва да го опитам, че иначе превъртам :wow: Гого, ако не е тайна, с какво прегреши , че любопитството ме човърка :laugh4: :laugh4:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Pipilota » Сря Окт 02, 2013 4:19 am

Italiano написа:Цяло парче торта и 2 баклавички!!! :bigsm55: :rules:
:laugh4:

Хъх... :laugh1: Тоя Ити така ме разсмя с тоя кратък и изчерпателен коментар :bigsm25: АКо знаете само колко обичам да ви чета, и се замислих какво ли щях да правя без вас :roll: :bigsm22:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Сря Окт 02, 2013 11:06 am

Много ме кефи тая емотиконка и все се чудя къде да я вмъкна. Но да знаете, че съм против насилието! :laugh4:

Пламче, гледах, гледах няколко месеца заглавието на темата ти и си викам най-накрая да ти обърна внимание: пише "Пламачето".
реших, че има 3 варианта:
1. Да си искала да напишеш Пламчето (като ника ти) и без да искаш да си вмъкнала още едно А;
2. Да си искала да напишеш ПламЪчето (от пламък);
3. Да си искала да си го напишеш точно както си е.

Като те знам колко си луда (в добрия смисъл), няма да ме учуди вариант 3.

п.с. Ако решиш да го сменяш, би трябвало да стане по следния начин: отиваш в първия пост в темата (дневничето) и натискаш "Поправи". Там коригираш текста в заглавието на поста и натискаш "Изпрати".
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот gogo » Сря Окт 02, 2013 12:11 pm

Plam4e22 написа: Гого, ако не е тайна, с какво прегреши , че любопитството ме човърка :laugh4: :laugh4:

В Туция дал Господ с какво да прегрешиш - баклавИЧКИ, гюзлемИЧКИ и други подобни :laugh4: :laugh1: :laugh3:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот nympheacea » Сря Окт 02, 2013 1:57 pm

Гого сърдечно благодаря. Сега определено се чувствам по-добре. Теб те имах за последния камък в зоната и направо се срамувах да постна резултати. Ама сега, като знам че нищо извънзоново не ти е чуждо, ще те сваля от пиедестала /мъничко/ и с леко сърце ще се премеря утре сутрин :laugh1:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот gogo » Сря Окт 02, 2013 2:38 pm

О,о,о... Нимфичке, :hug:

Нали знаеш, че прекаления светец и Богу не е драг. :laugh:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Re: Дневникът на ПламЪчето

Мнениеот Plam4e22 » Сря Окт 02, 2013 4:08 pm

Italiano написа:Много ме кефи тая емотиконка и все се чудя къде да я вмъкна. Но да знаете, че съм против насилието! :laugh4:

Пламче, гледах, гледах няколко месеца заглавието на темата ти и си викам най-накрая да ти обърна внимание: пише "Пламачето".
реших, че има 3 варианта:
1. Да си искала да напишеш Пламчето (като ника ти) и без да искаш да си вмъкнала още едно А;
2. Да си искала да напишеш ПламЪчето (от пламък);
3. Да си искала да си го напишеш точно както си е.

Като те знам колко си луда (в добрия смисъл), няма да ме учуди вариант 3.

п.с. Ако решиш да го сменяш, би трябвало да стане по следния начин: отиваш в първия пост в темата (дневничето) и натискаш "Поправи". Там коригираш текста в заглавието на поста и натискаш "Изпрати".

Ох, как все ги виждаш тези суперррр малки, важни и непоправимо срамни детайли :shy: истината е, че дори 1 момент не съм отделила , за да се замисля как съм го била измислила, но сега.... :but: и както винаги, ти Ити си заслужи титлата - Г-н Шерлок Зоунс, студент по зонови проблеми всякакви, от големи, малки, незабележими до микроскопични :applaus: и аз се чудя какво ли щях да правя без вас :love: благодаря ти,Ити (някой път и аз ще ти върна услугата :laugh1: )!!! :bouquet:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Чет Окт 03, 2013 11:49 am

Нали сме за това - да си помагаме.
:hug:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Съб Окт 05, 2013 9:58 pm

Имам си вече 2 чушлета :applaus: аз до скоро и с едно се чувствах щастлива, но днес ме ощастливиха двойно :laugh3: :laugh3: мотивацията ми се вдигна с 10 пункта по десетобалната система :laugh4:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Pipilota » Нед Окт 06, 2013 7:22 pm

Офф, Пламчееее :stupid: докато захапя какво е това с тия чушки...викам какви чушки има туй Пламчето, една, че сега две....и първата ми мисъл беше нещо неприлично, свързано с твоя уникален аватар :laugh1: Днес гледам че и Газито писал, че вече си имал чушка, и чааак тогава ми светна :dum: :dum: че става въпрос за пиперките на ранговете.

Понеже ние викаме пиперки, а на малките лютите чушлета викаме чушки :laugh1: и явно от там не заграях на време :laugh4:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната