_belladonna_ написа:Може да пробваш колко ти дава калкулатора ако вдигнеш физическата активност според натоварването- тренираш три пъти в седмицата все пак.
Пробвах.
Очаквах да ми отпусне някой-друг блок в повече.
Уви - пак 11.
К'во да правиш?

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
_belladonna_ написа:Може да пробваш колко ти дава калкулатора ако вдигнеш физическата активност според натоварването- тренираш три пъти в седмицата все пак.
_belladonna_ написа:...Еми щом и в двата случая показва едни и същи блокове тренирай повече
...
GODzillata написа:Ами тренирам, блъскам яко като животно, ама......все едно стопената мазнина се компенсира от набъбналите мускули...
_belladonna_ написа:Сиренето Хелиос ми излиза 77 грама за блок протеин...дали етикета е верен...?
_belladonna_ написа:Струва ми се, активността във форума намаля, което ме навежда на мисълта, че сме много изпопадалите от колелото.Аз имам много поводи през декември, включително две фирмени партита, които няма как да пропусна. През другото време съм зонова, но излизанията са по два-три пъти на седмица. Решила съм да не се тегля този месец и доколкото е възможно да се храня по правилата. При вас как е?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта