Italiano написа:Поразглезихме се с тия машинки.
Едва си разчитам, когато ми се наложи да пиша на ръка.
Записвай на диктофон.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Поразглезихме се с тия машинки.
Едва си разчитам, когато ми се наложи да пиша на ръка.
gogo написа:Italiano написа:Поразглезихме се с тия машинки.
Едва си разчитам, когато ми се наложи да пиша на ръка.
Записвай на диктофон.
Manya написа:За целина глава тук данните за 100 г са следните: мазнини - 0, въглехидрати - 9 (от тях фибри 2; по-детайлни 9,2 и 1,8 фибри) и протеини - 1. По формулата излиза 129 г(във втория случай 122 г) за 1 въглехидратен блок (деля 900 на 7). Гликемичния товар е 4. И не съдържа скорбяла. Да не говорим колко е вкусна и здравословна. Обожавам я панирана, но този тип готвене вече е забравен. Но пък я правя във фурната като панирана. Ползвам смлян овес и ечемик, смесвам ги с разбит на сняг белтък и едно цяло пътпъдъче яйце. Овалвам и пека върху хартия във фурната. Е, не е като панираната, но е супер.
А настъргана с цедено мляко Олимпус 0% и зехтин(или ядки) става супер закуска или лека вечеря.
Вадя фибрите от общото количество въглехидрати.tanita68 написа:Извинявай, Маня, но защо делиш 900 на 7? Нали би трябвало да се раздели на съдържанието на въглехидрати в 100гр продукт? Тоест се получава 900/9,2=98гр за 1БВ.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта