Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Такаааа, дойде ми най-накрая овесът, обаче като го гледам - ами той е с люспи. Даже някои зрънца са с по 2 обвивки.
И чак тогава отдолу се показва мъничка ядчица.
Май не съм улучил овеса и този, който е директно от полето, не става за директна консумация.
Или аз пропускам нещо ... но ми се струва, че не трябва да се яде с тия люспи ...
Italiano написа:Ами ... аз съм животно!
Изобщо не знаех, че го има във вариант с люспи.
А за ръчно белене и дума не може да става.
Жалко, че ми пропадна този вариант. Можех да разполагам с неограничено количество, ама ...
hrisi_a4o написа:Много ли е фатално ако продължа да закусвам с едрите пресовани овесени ядки - например във вариант попара със сирене и масълце? Има ли някой, който ги използва и има резултати.
hrisi_a4o написа:Аз не обичам месо и тази протеинова диета ще ми е трудна. Сигурно ще наблягам на млечни и яйца със зеленчуци, но се надявам като свикна с окомерния режим да започна да се справям и с по-разнообразно хранене.
крас.мира написа:Здравейте,искам да споделя.От една година съм в зоната и съм отслабнала 20 кг,но започна да ми пада косата.Много се притеснявам.Може ли да е от това хранене.И да уточня не пия рибено масло.Ако има на някой да му се е случило подобно нещо моля да сподели и ако е възможно да ми даде съвет.Благодаря ви предварително.Приятен ден на всички.
крас.мира написа:Здравейте,искам да споделя.От една година съм в зоната и съм отслабнала 20 кг,но започна да ми пада косата.Много се притеснявам.Може ли да е от това хранене.И да уточня не пия рибено масло.Ако има на някой да му се е случило подобно нещо моля да сподели и ако е възможно да ми даде съвет.Благодаря ви предварително.Приятен ден на всички.
hrisi_a4o написа:Здравейте!
От доста време търся подходящ режим за хранене. Лутам се от една диета към друга и резултат никакъв. От седмица чета за зоната и реших да се пробвам. Поздравления за всички, които са постигнали резултати. Поздравления за волята и дисциплината ви. Надявам се и аз да се стегна и след време да се похваля с резултати.
Като начало естествено имам много въпроси.
Първият, който се сещам е колко блока е беления суров слънчоглед. Аз го добавям в салати и сутрин в овесената си закуска.
Много ли е фатално ако продължа да закусвам с едрите пресовани овесени ядки - например във вариант попара със сирене и масълце? Има ли някой, който ги използва и има резултати.
А от комбинираните варианти - овесени ядки, сушени плодове и ядки може ли да се използва и как ги изчислявате?
Аз не обичам месо и тази протеинова диета ще ми е трудна. Сигурно ще наблягам на млечни и яйца със зеленчуци, но се надявам като свикна с окомерния режим да започна да се справям и с по-разнообразно хранене.
Като начало трябва да променя закуската, защото закусвам обикновенно кисело мляко с овесени ядки и плодове, но тава не е подходяща комбинация.
За сега толкова. Хубав ден от мен!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта