Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Не съм убедена, че американската е по-добра от българската. Особено от кайзер пастърмата. Все пак е цяло месо, а не кренвирш с неизвестно съдържание или друг млян колбас. Бая соленичко, но цяло месо.
eldass написа:Джули, овесът е само един блок /14 гр. суров ненакиснат е 1 блок или 1 с.л./, нали?
Manya написа:В оригиналната таблица с продуктите на Бари, единствените, за които има забележка да се следят етикетите са Protein-Rich Vegetarian (богати на протеин вегетариански храни - основно соеви продукти) и MIXED PROTEIN SOURCES (смесени източници на протеин - отново соеви продукти).
Не казвам, че не трябва да се гледат етикетите, но по-скоро откъм масленост, Е-та, подсладители. Другото е вманячаване и обременяване. Особено за започване на Зоната. Това отказва много хора още при първите стъпки.
Естествено всеки избира своя начин. И тук споделя своя опит.
Според мен най-важното е да се спазва балансирането на блоковете, първоначално поне 3-4 месеца само "зелени" храни (ако е възможно да са органични или био, макар и по-скъпи) с добро качество, спазването на графика за хранене (който всеки може да приспособи към дневния си график - дори на повече от 5 хранения, ако това се налага), поемането на достатъчно количество вода, необходимите минимални дози омега 3, повече движение (най-добре спорт, за който не го мързи) и по възможност минимално забежки встрани.
При някого резултатите ще са по-бързи, при друг по-бавни, но идват... Не е нужно бързане, нали ни чакат години в Зоната.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта