Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:8,7 г - абе 9 г
дозата се заделя на съдържанието на протеин в нея и се умножава по 7
(доза/ съдържание на протеин)* 7 или 30 / 24 * 7 = 8.7 г
Нещо не ми харесва посладителя му, но щом си си го избрала
Сукралозата е хлорно съединение. Когато тялото разгражда този вид хлорни съединения, той отделя силно токсични бипродукти
Manya написа:Не говоря за съдържанието на въглехидрати (захари). Има подсладител сукралоза.Сукралозата е хлорно съединение. Когато тялото разгражда този вид хлорни съединения, той отделя силно токсични бипродукти
Manya написа:Затова аз лично ползвам протеини на Now Foods, и винаги неовкусени. Овкусените им са със стевия.
Ако ползваш неовкусен протеин е почти сигурно, че няма да има разни подобни неблагоприятни добавки. А и дава възможност за комбинация и със зеленчуци, не само с плодове.
Italiano написа:А, бе, хубав е, ама 1 блок излиза на цената на 1 блок пастърма ...
petia написа: В последно време каквото си купя за Зоната не ми понася на стомаха.Явно и протеина като и ечемика няма да повторя да купя така си стоят.
Manya написа:petia написа: В последно време каквото си купя за Зоната не ми понася на стомаха.Явно и протеина като и ечемика няма да повторя да купя така си стоят.
Възможно е организмът ти да не приема тези храни. Или все още не се е пренастроил съвсем карбуратора ти. Може и да не си ги ползвала в подходяща комбинация с другите храни. Не ги изхвърляй, пробвай отново след месец, може да има промяна.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта