Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mahona написа:Като не си изцяло в зоната е нормално да ти се хапва сладко,а аз лично се преборих с навика си по един лесен за мен начин..на всяко хранене имам по 1ВБ плод .Понякога и 2ВБ плод си слагам на основно хранене ,ако преценя.Така се намаля обема храна и си задоволявам нуждата от сладичко.Под 9 блока според мен не падай,а просто премини на храни с по малък обем...днес обяда ми е 1ВБ задушени гъби с праз,1ВБ печени чушки с оцет,сол,зехтинче и 2ПБ варено пилешко бяло месо.Малко по обем,събра се в малката ми кутийка за работа...На вечеря си правя 3блока и ще добавя само още 1ПБ месо и 1ВБ грозде -80 гр
Italiano написа:Мдаааа, мазнините са в повече с тия саламчета и сиренца. А те са източник на арахидонова киселина, от която пък се изграждат лошите айказаноиди.
А пък това с бисквитките и сладкото ... ти си знаеш, че не трябва, ама защо го правиш ...
Най-добре ги разкарай или пък, ако трябва да ги купуваш за някого от семейството, ги дръж на място, което не е "изкушаващо".
Оценка: ти си около Зоната. А представяш ли си, ако беше по-стриктна, как щеше да летиш в Зоната?!
galia_mp написа: Купих си кашкавалена извара, но няма описание на нея.
И да попитам в кварталния магазин има пастърма слайс /насипна е/ - нея може ли да я броя поне към оранжевата табличка на 28 гр. за БП или е в червената.
Manya написа:Пастърмата е оранжева по 28 г за блок
gogo написа:Manya написа:Пастърмата е оранжева по 28 г за блок
За коя точно пастърма става въпрос?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта