Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Melkat написа:http://www.prirodnozdrave.com/lechebna-kriza
Гого, аз имах предвид лечебна криза, а не някакъв друг вид криза. При положение, че Зоната е режи, за здравословно хранене, логично е болен човек, който започне да се храни по този начин, да премине през някаква лечебна криза.
Karrita написа:Имам приятелка, която също е в Зоната и има такава алергия. В началото беше само към суроватъчния протеин, но после се прояви и към граховия. И понеже спортува доста, протеинът и беше много удобен....сега се чуди какво да прави. Затова питах тук, ако някой има такъв проблем да сподели.
Karrita написа:Имам приятелка, която също е в Зоната и има такава алергия. В началото беше само към суроватъчния протеин, но после се прояви и към граховия. И понеже спортува доста, протеинът и беше много удобен....сега се чуди какво да прави. Затова питах тук, ако някой има такъв проблем да сподели.
Italiano написа:.....................................А за момичетата, дето им е студено, да ги успокоя - нали знаете, че като губите телесни мазнини, ще ви става още по-студено ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта