Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Rossy написа:Здравейте. Изглежда че съм първа в темата, но искам да се включа с въпрос относно построяването на Зоновата къща. Прегледах книгата на д-р Сиърс, и всичко ми се стори много логично, но не искам да чакам да я прочета цялата за да започна да се храня така. От скоро се опитвам да съм в зоната, като спазвам метода на ръката, но ми се иска да съм по-сериозна, (че имам много за отслабване) и от вчера вече имам кантарче. И да не се обяснявам много, направо на въпроса- реших за вечеря да си направя броколи с пилешка пържола, но като видях какво количество е един блок броколи и се отказах. И това е само един блок, а аз мисля че за вечеря ми се полагат 3. Аз ли нещо бъркам и не разбирам, или таблицата е сбъркана? Как да изям такова количество храна? Ще се радвам ако някой ме освети по въпроса
Rossy написа: В таблицата при грамажа на повечето продукти има едни цифри в скоби. Например краставица (нарязана) - 480 (4x120). Какво означава това?
admin написа:sylvie с този въпрос докосна нерв в Зоната И всеки има различни теории. В таблицата месата са в суров вид, но за някой от тях има уточнение в скоби. Ако ти попадне готово печено пиленце на грил примерно, или готова рибка, смятай ги 42 грама за един блок
zepi написа:....Прочетох доста неща и искам да питам, ако някой знае, елда и киноа какво са П или В.
В какви количества могат да се консумират.
admin написа:zepi Добре дошла при нас Изобщо не се притеснявай, а скачай с двата крака в Зоната Ние, разбира се ще ти помагаме с удоволствие. И най-важното е, че резултатите винаги са положителни. Моя мъж го стопих с 23-24 килогрма , аз аз имах само 7 излишни, които не усетих как се стопиха А да не говорим физически как започваш да се чувстваш, направо преливаш от енергия на моменти. Ние започнахме да спазваме Зоната по здравословни причини, и сега вече след 2 години няма и спомен от каквито и да проблеми със здравето, всички хапчета са в коша, и пием само рибено масло като замяни
Най важното е, че Зоната ти връща изгубеното здраве, поне с нас така се случи де. Пожелаваме го и на теб от сърце, просто трябва малко повечко инат, и да станеш по-стриктна в началото, докато придобиеш определени навици, и после сама ще усетиш за какво говоря после:)
Относно липсващите продуктите в таблицата- днес ще попитаме в Зоната, и веднага ще те уведомим кое колко блока е
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта