Отивам на танци, като се върна и ако имам сили ще пиша, че имам въпроси.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Toni написа:Снощи бях доста изморена и не и се сядаше пред компютъра, та сега ви пиша моя въпрос:
От известно време обмислямкакви нови продукти да включа в менюто си та да е по-разнообразно и да е такова, че да не се налага да се губи много време за приготвянето му. Едно от нещата които мисля да включа е маринована риба - от витрината на Кауфланд. Преди време бях яла такава с кромид лук и лимонов сок и ми хареса, но сега като съм в Зоната ме притеснява факта че маринатата е с раст. мазнина, най- вероятно олио и количеството сол е завишено. Чудя се дали този ми избор е добър и как би се отразила мазнината от маринатата, защото сами разбирате че продуктите от витрина нямат етикет с хранителна стойност.най-често рибата е херинга или сельодка.
Моля ви помагайте.
gogo написа:Тони, при всички положения трябва да си изяждаш блоковете. Не разбирам много добре проблема ти.В първия случай, когато танците са от 18.30 казваш всичко е ОК след като вечеряш. А колко блока вечеряше? Във втория случай пак вечеряш(по късно от първия случай), но след това се събуждаш след полунощ и си гладна. Тук пишеш, че вечерята ти е 2 блока. Единственото разумно обяснение е, че тези 2 блока не ти стигат. Тогава пробвай да ги увеличиш с 1.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта