Ахааа, Нимфичке, и аз благодаря от сърце на патерици
Много мило
Иначе относно ранговете- има и магистри, има вече и бакалавър. Понеже прочетох, че наш ИТИ беше изпаднал в чуденка, как от студент станал направо станал магистър, и се наложи да вмъкнем титла на бакалавър, и съответно се промениха броя на постовете за определена титла
Ама каво да ви правя, нали сте мои хора, и все гледам да ви угаждам
Аз за сега и аз съм студент
Но мислим по въпроса да сложим определени различни рангове на някой потребители, но е в процес на разработка все още, и тестване на набелязаните потребители
А
относно дневниците- ДА, наложи се да вземем мерки, защото взе да излиза извън контрол. Има потребители, които влизат за първи път в този форум, и първия им пост е да да си открият дневник, и след два дена изчезват завинаги. Поради тази причина мисля да направим така, че потребителите които искат да пускат нови теми да имат минимум 20-30 поста преди това из форума.
Като пуснахме в началото форума за дневниците, никой не смееше да си направи дневник, голям срам беше, сега пък не можем да ги спрем
И забелязах, че много интересни неща се дискутират из дневниците, но и самата аз започнах да се обърквам- кое къде го четох, в кой дневник беше и т.н. и наистна е много объркващо. За това най-добре е , всички въпроси и коментари свързани със зоната да се дискутират в съответната най-главна тема
Хранене и въпроси в Зоната, а дневниците по скоро да са за лични записки, менюта, лични наблюдения, и т.н
Това е Нимфичке, трябва и малко контрол да има, ако искаме да имаме полезен и интересен форум
И още веднъж благодарско за пожеланията