Идеята за накиснати трици в ябълките, които да поемат част от сока е чудесна - като в рулото от тиквички.
Като добавиш и овесено брашно и може да стане работата. Маня, определено с 1 бл настъргана ябълка не би следвало да са толкова влажни отвътре. Брех ще взема да ги пробвам и аз тез мъфини.
Ити, и преди съм ти казвала - номерът е в изпичането на мъфините, не толкова в съставките.
180-190 С с вентилатор и поне 30 мин във фурната и ще са перфектни! /а моята фурничка тук е без вентилатор и пак стават чудни без да се втиклясват, а са балансирани и зонови, не са като обикновените, които правя на децата/
Я, тъкмо се сетих да вмъкна една питанка тук за по-знаещите от мен - защо овесеното брашно е при другите брашна в таблицата и е в червено? Това, че е смян овес от зърна толкова ли е зле?