_belladonna_ написа:...Сега ми предстои за 3-ти път. Надявам се
А, дано!
3-ти път - за щастие, казват хората.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
_belladonna_ написа:...Сега ми предстои за 3-ти път. Надявам се
_belladonna_ написа:....Само протеини виждам.....
Italiano написа:Давай плуване в басейна - сега както е студена водата, ще въртиш яко обиколки, за да се сгрееш!
GODzillata написа:...
Сега вече мисля, че съм в ритъм, че съм си направил дневния коловоз и се започва пак монотонното - ставане, правене на зелен чай, следват изварата, белтъците, шунката, котиджа, овеса, пилешките пържоли, рибата........по натам ще започна и другите зонови ястия, като този път съм си поставил за цел така да карам до края на юни, с тенденция да стигна заветните 100 кг., от които бях на една ръка разстояние......ееееееех, влизах си в старите дънки, можех да се навеждам, да си вдигам краката, усещах се лек, хвърчах по стълбите..........а сега ми е пак чанч, пак не мога да си обуя чорапите и да си вържа връзките, пак ми е тежко.......
Melkat написа:Имам питанка за зеления чай. Пиеш го сутрин. Не ти ли сервира неприятни изненади, докато си на работа?
Не ще да е било от чая, а от доматите....Melkat написа:Да, за второто питах Имам спомен за един зелен чай, пит след доматена салата - разказваше ми играта
GODzillata написа:Калкулаторът ми дава 11 блока, понякога ям и 12, но не се чувствам гладен....даже ще опитам да засиля движението, но няма да увеличавам блоковете.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта