Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
nympheacea написа:Гого, като експерт можеш ли да ми препоръчаш протеин? Аз вече си взех, ама питам за по-нататък. Ако има вариант за въглехидрати на прах, може и за тях да ме светнеш.
HippoDel написа:По колко овес трябва да се яде на седмица? 3 пъти в седмицата по 1 купичка? Това какво ще рече? 3 пъти по 2БВ или 3 пъти по 1БВ?
pipilota написа:HippoDel Овеса го ядем, за да си набавим гама линоленовата киселина (ГЛК), и Барито казва, че са ни необходими до 10 мг ГЛК дневно (tова го пише в OmegaRX Zone). Хората, които НЕ приемат високи дози рибено масло, могат да ядат от 3 до 5 пъти дневно овес. Ако пиеш рибено масло- до 3 купички на седмица. Това означава едно хранене на ден (най-вероятно закуска) от 2 или 3 блока. Аз например закусвам 3 блока овес, а на мъжа ми слагам 4 блока. Просто колкото блока си закусваш, толкова да ти е овеса. Барито казва, че рибеното масло в комбинация с ГЛК е най-силния ни инструмент за увеличаването на добрите айказаноиди.
pipilota написа:Хипо, можеш спокойно да си ядеш по 3, дори 4 пъти в седмицата. Ти не взимаш високи дози рибено масло. Ако взимаше над 5 грама EPA и DHA, тогава трябва да се намали овеса. 3,6г EPA и DHA на ден е поддържща доза, така че си ок
kate написа:Здравейте! Нова съм в Зоната и имам нужда от помощ. Купих си нискомаслено сирене, на етикета на което пише, че в 100 гр продукт се съдържат 9 гр протеини. Чудя се дали да го консумирам според таблицата - 28 или 42 гр или да го изчисля по етикет? Освен него взех и тофу, на чийто етикет пък пише, че протеините са 14 процента в 100 гр. Ще съм ви много благодарна за помощта
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта