Леле колко мераклии се наредили за бригата Не се притеснявайте - място има и одеалца ще ви осигуря без никакъв проблем.....само ме притеснява да не би бригадирите да са повече от приготвения суджук Ама нищо - важна е идеята да се съберем бригада пък дали ще правим или ще ядем суджук... Само ако донесете и малко червено винце.... щото нещо гроздето се развали тая година и ...
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Иха-а-а каква бригада се е заформила ! И като гледам всеки си заплюл какво ще донесе. Ми-и-и то за мен остана май само едно - "десерт Костенец" или както сега е модерно - конец за чистене на зъби ! Имате го - носи се !
Стеф разкошна си !Поздравления за постигнатото! А сиянието в очите ти говори и за перфектно настроение!Продължавам напред и аз благодарение на стимулите ,които ми давате тук в сайта!
Наистина тонусът ми е супер - и аз виждам промяната - и да - догодина задължително с половинки бански /ако ходя на море/ Ами хайде де - давайте и вие снимки преди и след. Сигурна съм че и при вас промяната е видима.
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Браво, Стеф! Чудесна видима разлика има! Прекрасно изглеждаш и ти личи, че си доволна! Наистина е много вдъхновяващо да види човек такива видими разлики! Благодаря, че ни стимулираш!
Очевидна, даже очевадна разлика между двете снимки. Особено на корема, бедрата и ръцете. Браво, Стеф! И как си се снимала на едно и също място ... добре измислено!