Тони, 7 г е съдържанието на 1 протеинов блок по Бари. Нито един протеин не излиза 7 г. Най-малко е 8 г, когато е много много чист. Овкусените най-често са дори в повече грамове за блок, той като имат разни пълнежи. А има и такива, които имат и доста мазнини в тях, като конопения например. Така че протеинът се изчислява от етикета по формулата за изчисляване от доза
1 блок = (доза/съдържание на П, В или М в дозата)* съответно по 7, 9 или 1,5
За хидроизолата, за който беше писала - той е много бързо усвояем протеин. Аз го пробвах. Никак не е лош на вкус, но лично аз се ориентирах към суроватъчен или соев, но изолат, неовкусен. Първо - в тези няма мазнини, второ - могат да се комбинират и със зеленчуци. Шоколадов, ванилов или с какъвто и да е друг вкус те ограничава да го комбинираш само с пловове и мляко. А защо сутрешния ти шейк/смути да не е от протеин, чушка и домат, например? Овкусените освен това имат добавени подсладители, и те невинаги са стевия.
На Now Foods и
протеиновия и
соевия изолат(неовкусени) са супер.