Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа::laugh1: Ами поспри се малко де, опечи някоя чушка, нарежи някой домат, ааааа каква е тая работа а????
Стеф написа::stupid: Как не се сетих да дам обява за доброволен бригадирски труд Леле е те за това е форума - какви добри идеи хвърчат!!!! Ще се замисля за следващата офанзива на село - ама май и награда трябва - със сигурност ще има чушки и домати, но и друго ще трябва май
Toni написа:Стеф написа::stupid: Как не се сетих да дам обява за доброволен бригадирски труд Леле е те за това е форума - какви добри идеи хвърчат!!!! Ще се замисля за следващата офанзива на село - ама май и награда трябва - със сигурност ще има чушки и домати, но и друго ще трябва май
Е-е-е Стеф,
май искаш да ми правиш сечено !
Дано да не съм права и под друго да имаш предвид например печене и белене на патладжан, а не каквото аз си представям !
Стеф написа::laugh1: Ама Маня как позна от първия път Ама офанзивата по приготвянето на суджука е доста голяма така че май тогава ще имам нужда от доброволен бригадирски труд - като се започне от хуманното убиване на прасетата, разфасовка почистване на месото от кокалите, меленето на месото после и смесване с телешкото, овкусяване, объркване......абе доста работа си е ама после .....
Стеф написа:Тони, абе тя бригадата да се събере пък ще видим какво ще правим после
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта