Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tony написа:Като казах пари, та да си излея душата - ужасно скъпо ми се видя в България и не знам как успявате да се храните в зоната при тези цени...направо е в пъти по-скъпо от тук и от Гърция дори. За месец и половина сме изхарчили пари, с които тук живеем 3 месеца - направо съм в шах, честно!
gogo написа:Ето сайта на комплекса ако някой реши да отиде. Добре е да се направи предварителна резервация защото ние като бяхме беше фул. Определено ще отидем пак, много ни хареса.
Italiano написа:Гого, интересно хотелче ми се видя.
Колко е в километри от София?
Vanesa написа:Много благодаря за инфото, няма да давам излишни пари, щом мога да забавя приемането на рибеното масло.
В Зоната съм от 26.08., затова че ще си изчакам истинското рибено масло.
Възникват ми някои въпроси в процеса на хранене по Зоната, къде е най-удачно да ги задавам, защото не смятам поне засега да си правя дневник.Имам излишни 5-6 кг, нямам сериозни здравословни проблеми, искам да се чувствам по-бодра и работоспособна. Не спортувам активно, но карам колело и обичам разходките сред природата. Първата седмица се чувствах зле, но сега всичко е ок. Минус 1 кг съм вече, започнах - 66 кг, височина 170 см, ханш - 104 см, корем 87 см.
Извинявам се за нахлуването в чуждия дневник!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта