Хрониките на GODzill@t@

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Хрониките на GODzill@t@

Мнениеот Маня » Пон Авг 11, 2014 6:52 pm

Годзи, що не земеш да сложиш едно оfftopic на тая картинка, че хич не е естетична. Вярно, че има и такива случаи, но това не действа никак стимулиращо на зонбитата. :laugh1: Още повече, че това е по-скоро клиничен случай.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Зоната

Мнениеот TanyaS » Пон Авг 11, 2014 7:05 pm

Извинявай, аз също ще се обадя!
Прочетох и видях доста от дневника ти. Ти изобщо нямаш място тук ми се струва. Или се вземай в ръце и си спазвай Зоната или си карай по старому. Но не абдоминопластика, на теб първо ти трябва хирургическа интервенция за намаляване на вместимостта на стомаха. :( цяла пита ял, пък пише дневник в зоната?
Е, не мога да вдяна нещо.
Съжалявам за думите си, но не ги вземам назад! Или бъди сериозно в зоната или си боледувай .....защото 119 кг са си болест! Ежемитнутно ти носиш 1 торба с цимент на гърба си и май се хвалиш с това :refuse:
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен
Аватар
TanyaS
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот GreenNymph » Пон Авг 11, 2014 7:21 pm

Годзи какво стана с 4тата заповед ... ЕДИН път седмично да се прегрешава :lol: ?
Аватар
GreenNymph

Мнениеот GODzillata » Пон Авг 11, 2014 9:30 pm

TanyaS написа:...май се хвалиш с това :refuse:

Tи и Тони нещо се вживявате май.......напраО си ви представям като строги и несправедливи класни ръководителки с надървени палки! :о :laugh4:

Дишай дълбоко и хапвай фафла "Споко" (моЕ се балансира с няколко пържоли).........не се Фаля бре, напротив - оплаквам се!
КОЙ иска да е дебел, а? Всеки иска да е слаб, даже и аз..........днес закусих и обядвах балансирано, след това детето дойде с мен да пазаруваме и напълни количката с изкушения, след това се прибрахме вкъщи, започнах да вадя от торбите покупките и.........иииииииииии.........уйде коня у барата.... :shy: ....омлатих една кутия бонбони "Черноморец" - явно подгонен от носталгия по "време оно"........ле-леее, а как ми се яде "Златна есен", но да е с оня вкус от едно време........еееееех, а бяхме млади, млади и стройни.........даже направо хърба си бях, но човек и добре да живее, един ден се жени и напълнява :laugh1: .........., НО :but: аз ЩЕ заслабна, само гледайте кО стаА, след 3 месеца ще сваля до 100 кг.!!! (това го казва гузната ми съвест де :shy: )

Та в общи линии - отказване НЯМА!
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Guliver » Пон Авг 11, 2014 9:39 pm

Годзи всички падаме от велосипеда но ти за един месец 5-6 кг ъп :stupid: ..... сигурен ли си, че някой не ти е откраднал колелото :kolelo:
Аватар
Guliver

Мнениеот Gazilot » Пон Авг 11, 2014 9:56 pm

:bigsm34:
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот Pipilota » Вто Авг 12, 2014 6:15 am

Gazilot написа: :bigsm34:

:ang: :bigsm34: :bigsm33: :bigsm36: :bigsm37: Марш in the Zoun, или ще те линчуваме в най-скоро време....то убо да си имаме една черна овца,....ама това не действа добре на околните...все пак за Зоната се иска психика, и тук по новите зоНбенца мога да кажа, че са с лабилна психика, и ние старите кучета сме за това да им даваме стимул и да им даваме пример... :bow: ние отслабналите и опитни зоНбита можем да си позволяваме спокойно да се облажваме в деня за чийт. Но организмите ни здраво за завъртели колелото от Зоната, и в деня за чийт телата ни се справят безпогрешно с хранителната бурята, и почти не се усеща падането от колелото.

Но за такива като тебе Годзи..... ти може да си много време сред нас, но не можем да кажем че си старо и опитно ЗоНби....не се сърди, това е сладка критика, с която да те бутна малко да се събудиш и един ден като се съберем всички на плажа, да можеш да се сливаш с нас, а не да се открояваш като най-големия в стадото... :laugh3:

Хайде стягай се, и стига чийтване и лиготии....виж си кантара в началото на дневника, погледни го и сега.....засрами се веднага, иди в ъгъла, постой наказан там около 15 минути, размисли какво причиняваш на тялото си, и си представи за миг само ако продължаваш така до коя болница може да стигнеш.....

Сори за конското, знаеш ме, че е с най-добри намерения, и знаеш че си ни ценен кадър. За това с малко стимул и навикване от наша страна ще се постараем зоната да те извая като струна и да се гордеем с теб, както се гордеем с много Зонбенца тук във форума

Това е от мен, и ще се радва следващата снимка да е максимум 115.... :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот GODzillata » Вто Авг 12, 2014 9:28 am

pipilota написа:...ще се радва следващата снимка да е максимум 115.... :hug:

Тенк ю, Пипи, за инкариджмънта, уви, ето я следващата, прясна, прясна снимка:
Изображение

Но гледам да влезна отново в правия Зонов път, напрвих си един балансиран миш-маш:
Изображение

...сега ме гложди мисълта как да зонирам гъбена каша... :hm:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот gogo » Вто Авг 12, 2014 10:35 am

Годзи, за кво ти е гъбена каша. :hm: Ако ти се хапват гъбки червенушки :) що не си пекнеш 1ВБ пък си ги изяш зоново и с наслада. :chef1:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Маня » Вто Авг 12, 2014 10:55 am

Гъбките са супер гарнитура към пилешкото. Вече втори ден към 3-те вечерни блока пилешко филе на грил тиган добавям запечена на тигана пърхутка, нарязана на ленти и задушена в малко гхи горска манатарка. И малко печени червени пиперки и.... и тази вечер пак ще е същото, че няма изяждане...
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот Tatyana » Вто Авг 12, 2014 11:21 am

GODzillata написа:Tи и Тони нещо се вживявате май.......напраО си ви представям като строги и несправедливи класни ръководителки с надървени палки! :о :laugh4:

Строги, но справедливи бих казала :bigsm1:
Що ги купуваш изобщо тези бонбони „Черноморец”, фафли и други подобни гадории? Само прочети от какво са направени и ще ти се отще да ги ядеш, като разбереш какви боклуци и отрови има в тях :notagree:.
Ако искаш дай мейл на лични и ще ти изпратя събрани всичките рецепти от готварството :cook1:, за да не можеш после да кръшкаш, че нямаш разнообразие :bigsm30:. Само сладките неща са над 20, а общо всички рецепти със сигурност са повече от 100 и поне ще знаеш какво има вътре. Отделно имаш 3 страници рецепти със снимки в сайта.
От тях има няколко рецепти с гъби, а ако чак толкова много ти се яде каша (червени продукти :atten:) - 1-2 лъжици брашно няма да те убият все пак и можеш да си я балансираш сам ;).
И не излизай с номера за носталгия по „време оно” или че не можеш да издържиш на изкушенията. Човек, който е спрял цигарите, има воля за всичко (ако го иска де), така че вярвам в теб :bigsm18:
GODzillata написа: НО :but: аз ЩЕ заслабна, само гледайте кО стаА, след 3 месеца ще сваля до 100 кг.!!!
Та в общи линии - отказване НЯМА!

А дано, но не си поставяй чак толкова нереалистични цели, че 20 кила за 3 месеца не е най-здравословното отслабване :bigsm31:
Надявам се, че не се сърдиш на студените душчета понякога :bigsm54:, защото знаеш, че е с любоФ :sadconv:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот venci68 » Чет Авг 21, 2014 3:33 pm

:curious: Де се загуби, да не отплава по Дунава :)
Аватар
venci68
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот GODzillata » Чет Авг 21, 2014 8:49 pm

Тук съм, тия дни ще скокна до СЗ, после до Турция........не се обаждам, за да не ме замерят с камъни. ;) :mrgreen:

Временно съм извън Зоната. :shy: :(
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Pipilota » Пет Авг 22, 2014 7:02 am

:stupid: Еми.... :doNotKnow: най-много да те накажа, и да ти отнема най-безцеремонно титлата бакалавър :obscene-hanged: ...още малко ще изчакам, да видя до колко зоната ми е удебелила нервите и после ти взимам дипломата, и ще започнеш пак от първи клас...+ :southp: Ити ще ти приготви карцера :prison1: :law-policered:
:bigsm34: Без право на обжалване :atten:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот GODzillata » Пет Авг 22, 2014 1:22 pm

Садистка такава! :о

Аз пък съм мазохист - нека ме боли! :teasing-tease: :mrgreen:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот venci68 » Пет Авг 22, 2014 1:55 pm

От 25 до 28, заедно с децата сме на море, в детски център Кранево. На здравословно Ол инклузив хранене :msmile5: :bigsm39: :bigsm41:
Аватар
venci68
Студент в Зоната
Студент в Зоната

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната