Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Toni написа:Прекрасна новина!!!
Продължавай Зонуването и всичко ще е по-лесно!
Melkat написа:Здравей, Kristal
Току-що дочетох дневника ти. Четох го много внимателно, защото и аз съм висока 158 см. Но първо: чудесна новина от контролния ти преглед. Радвам се за теб
Мисля, че не трябва да се притесняваш за килограмите си. Преди седмица, когато стартирах Зоната, аз бях 62 кг, а ти си била 65 кг. Моите обиколки обаче бяха с няколко сантиметра повече от твоите, което ще рече, че ти си стегната и съм сигурна, че изглеждаш много добре, защото и аз не изглеждам зле
По отношение на кръвното налягане е супер, че седмица след влизането ти в зоната си го нормализирала. Аз продължавам да си вземам хапчетата, нищо, че стойностите ми са между 110/70 и 130/80
Приятно зонуване и успех
... Почти всеки ден ходя на фитнес, предимно велоергометър, защото ставите ми не позволяват натоварвания. Сега се застопорих на едни и същи килограми и обиколки и няма мърдане, а трябва още малко да сваля. Червената зона на таблицата гледам да я избягвам.
mahona написа:Криси твоя пост е моята надежда да оцелея по време на едноседмичната ни почивка.Сподели моля те как се храни,за да опитам и аз да преценя какво да си приготвя или да избирам от менюта тук и там.
mahona написа:Така си го представях и аз,но се оказа,че в офертата ни влиза закуска и вечеря,а денем ще правим обиколка из Родопите...и с тези техни специалитети,които може да опита човек само там ще ми е голяма каша зонуването . Ити ще има да ми се точи цяла седмица как да ме вкара в изолатора
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта