Пише, че ако се чувствате гладни 4 часа след хранене , трябва да намалите Б или В в зависимост от умствената концентрация , с 1 блок. Аз го разбирам , на това хранене.
Например аз ,когато съм на работа след обяд понякога се чувствам отпаднала и ми се яде нещо. Не казвам, че съм гладна , но ми се яде
Чувството е като, че ли много ти се спи и очите ти се затварят. Тогава пия кафе и много вода и нещата се оправят. Скоро не ми е е случвало, но пролетта ми ставаше често така. Мислех , че ми се спи...но не е това. Сега се замислям , че може би е трябвало да променя блоковете?
И тогава си го мислех, но не посмях....Може би някой от по - опитните ще се включи....например Пипи, за да внесе яснота.
Но забелязах, че
ако чувстваш глад 4 часа след хранене, трябва да намалиш блоковете !
Т.е глада се появява, когато храната ти е била много. Кои блокове , зависи от умствената концентрация
Или с други думи:
гладен ли си след 4 часа - ял си много. Точно обратното на това , което правех преди да започна зоновото хранене. Аз ядях превантивно, за да не ми стане " лошо"
Но гладът е различни видове
Поне при мен.
Винаги, когато усетя глад , си казвам, че пак сланините ми произвеждат лептин!
"Избягвайте тези, които се опитват да подтиснат вярата във вас самите. Това е черта свойствена на малките хора по душа. Великият човек ще ви даде чувството, че и вие може да станете велик."
Марк Твен