Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:Тони, специално заради теб и останалите срамежливи, ще потърся снимка отпреди. Макар, че избягвах да се снимам или ги триех, като видя какво ме гледа отсреща - хич не ми се вярваше, че съм аз . Представи си 6-7 кг отгоре, корем започващ на гънки от под бюста, дупе, колкото две нормални – така изглеждах. Чак много излишни кг никога не съм имала, но и през ум не ми е минавало, че ще публикувам някога снимка във форум . Та аз дори нямам фейсфук (т.е. имам някакъв, но не си помня паролата и не влизам)…
Затова благодаря толкова много на Пипи и всички вас, че сте тук – иначе още щях да си изглеждам така. Да е жив и здрав Барито, но без форума едва ли някога щях да вляза в пътечката на Зоната. Историите на всички вас ме стимулираха, че никога не е късно човек да започне. Живот и здраве септември ще направя 43, а сега се чувствам почти на 23. Даже онзи ден си купих нова рокля , а нямам спомен откога не съм го правила. Така, че никакви депресии . С тази компания и без това ще ти е трудно да се депресираш задълго
Gazilot написа:More photos!!!
igito написа: че да си направим фестивал на Зоната както трябва...миди, риба, облаци и т.н.
Gazilot написа:More photos!!! More photos!!! More photos!!! More photos!!! More photos!!! More photos!!! More photos!!!
Tatyana написа:igito написа: че да си направим фестивал на Зоната както трябва...миди, риба, облаци и т.н.
Еееее, ти сега ме изкуши да организирам още няколко зоНбита и да ти дойдем на гости, без да чакаме официалната покана другата година
Поздравления за хубавата новина в дневника ти , с пожелание медената седмица да продължи докато станете баба и дядо, с куп внучета около вас
Хайде де ,вече сме трима ,без Пипи.Таня може да е убедила още ,аз не успях ,много сложно им се вижда ,но всеки си решава.Tatyana написа: Шегувам се, но при път към Варна непременно ще се обадя - нараствате прогресивно там
:
Назад към За всичко извън Зоната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта