Драги ми студент Италиано
абсолютно съм съгласна с твоите критики, и работим по въпроса. Малко с бавно охлювско темпо, ама подобренията стават със свободно време, нали знаеш. Всички неща на които си наблегнал са ми в списъка за поправка. Но не става никак лесно за съжаление. Обаче нали знаеш, че не се отказвам
Бавно, но славно. И най много ме дразни, че всичко е в дясното поле, и това ще е първото, което ще се мъчим да променим. И цветовете, и горе фона ще е по различен. Иначе нарочно стеснихме полето, защото като има дълъг пост, докато четеш от край до край един ред, и после губуш къде е реда за втория ред, понеже е много широко. За това умишлено лепнахме дъските, а понеже темплейта на сайта е дървен, решихме форума да е в тон с тия дървении. Все пак Зоната е много близка до палео ерата
така да се каже, и дървеното придава малко такова старинно ухание...
Ако имаш още забележки, клюкай тук, че да поправяме квото можем. Просто всичко става бавно, поради липса на време, че сега много бачкане ще падне, за да наваксаме спестяванията, които Нептун ми открадна на морето
И колко статии ме чакат... започнати всички на половината, абе срам направо, ама ко да се прави
И поздрави и целувки на малкия Ити от мен