Здравейте
Аз съм нова във Зоната. Само от 10 дена съм в нея. За сметка на това от година и половина знам за нея, но до сега се кумех нещо ... докато, разбира се, не развих сериозни здравословни проблеми(с Хашимото съм), а последния път правих изследвания и казаха, че съм на ръба на метаболитен синдорм.. През август месец ще ми правят по-сериозни изследвания за него. И така аз реших, че до датата на изследването имам 6 седмици и трябва да се хвана в ръце вече.
За 10 дни в Зоната съм свалила 2 кг.(Като гледам да правя и физически упражнения по 20 мин. на ден) Мерки не съм мерила, но ще измеря, за по-голям стимул - да гледам те как нямаляват
Това беше като въведение, сега за рибеното масло:
Рибено масло, обаче до сега не пия. Никога не съм правила и поръчка от ihreb. Изчетох коментарите и се спрях на това, което Гого препоръчва. Искам да Ви попитам, т.к. ще ми е първа поръчка от там и ще използвам код за отстъпка, ако си поръчам направо по-голямата разфасовка(ето тази:
http://www.iherb.com/p/8305), ще отиде ли в митница или не?
Съответно може би аз трябва да пия повече от 5 таблетки на ден като се има предвид здравословните ми проблеми (а да спомена, че имам и 1 спонтанен аборт
)
По колко таблетки трябва да пия от него?
Благодаря за отговорите предварително
))
P.S. Чувствам се страхотно дори и само за 10 дни в Зоната и без претенции за строго спазване