Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:И аз се чудех за този желатин. Сега погледнах желатина на две различни фирми и е 10 г в пакетче. Дали да се смята, защото се пада по 1/4 БП на блок ?
Tatyana написа:Ити, благодарение на теб и търсенето ти на грил-тиган, от днес съм горд собственик на нови 3 бр. керамични тигани . Грил-тиган и аз трябва да взимам по-натам, че стария отиде на боклука - тефлонов, на италианската фирма RISOLI. Ще чакам отзиви за твоя, макар, че вече съм доста предубедена към тефлона като цяло .
Днешните тигани са на промоция (до 29.06.2014 г.), на испанската фирма Jata, с 34 % намаление. С по-старото керамично покритие са, което не издържа на удар, но се надявам да не ги изпускам или пък някой да не ме предизвика да проверя здравината на керамиката
Не гарантирам за качеството на тиганите, но на същата фирма имам блендер и термо кана, от които съм много доволна.
Ако някой има желание да се възползва от промоцията, са на този адрес за поръчка онлайн, а в София може директно от магазина на Интерсервиз Узунови АД на бул. "Ал. Стамболийски" № 50, за да се спестят разходи за доставка.
Още веднъж ти благодаря за ненадейната ми придобивка
GODzillata написа:Вземи си я на хартия, .......би трябвало по средата на книгата да те огрее прозрението и няколко страници по-натам да те обхване неистово желание да НЕ пушиш!
Tatyana написа:Годзи, вкара ми мухата ти и вчера я взех и на хартия. Утре пак ще пътувам за 2-3 дни, та ще си я взема да я чета по път. Да видим кога ще ме обхване това желание да не пуша...
Toni написа:Tatyana написа:
Крем "Мечта”
кисело мляко 2% - 2 кофички
желатин - 1 пакетче /от Лидъл/
стевия на вкус - за мен по-лесна за употреба е течната, защото има указано количествота стевия на какъв еквивалент захар отговаря и така по-лесно се ориентирам
кората на 1/2 лимон – фино настъргана
Желатина го разтварям в 100 гр. вода на водна баня и го прибавям към подсладеното със Стевия кис.мляко. Разбивам с миксер до еднородна смес и разливам в купичкил. Получават се 4 порции по 1 зонов блок /1БП+1БВ+1БМ/
На всички които решат да пробват – Да ви слако !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта