tanita68 написа:Ще го пробвам с овес.
Сподели после, ако искаш, как ти се е получило и дали ти е допаднал вкуса.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tanita68 написа:Ще го пробвам с овес.
Tatyana написа:Аз съм за керамично покритие . Виж долната статия - може да е от полза. Тефал доколкото знам са с тефлоново покритие. Макар, че производителите твърдят, че при тях го няма въпросното PFOA - съм с резерви към всичко тефлоново.
Преди време попаднах на промоция в Пикадили на италиански съдове от фирма BALLARINI. Взех само един тиган за проба и съм много доволна. С керамично покритие е, нищо не залепва и е най-доброто, в което съм готвила досега. Ама докато се наканя за втори и промоцията свърши
Тигани с незалепващо покритие
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта