Italiano написа:Не е задължително, но е желателно 30 минути преди натоварването да хапнеш нещо леко.
Благодаря ти ! Предполагам, че 1/2 блок ще е достатъчен - например 65г ягоди + 28 г извара +1 бадем ?
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Не е задължително, но е желателно 30 минути преди натоварването да хапнеш нещо леко.
Tatyana написа:......... Ако са печени са 140 г, а суровите са 240 г.
Когато ти се случва хапване навън, към чашата вино добави някакъв протеин като пилешко, сирене и каквото друго предлагат в менюто. Салатата също е въглехидрат, освен ако в нея не е имало достатъчно месце.
Toni написа:...и разбира се извара и сирене произведено от мляко с 2% масленост. Откакто намерих тази извара и това сирене проблемът с протеините за мен е решен. Ям ги с кеф !Много са вкусни и нямат странична миризма, а най-важното е че са нискомаслени. И хайде пак в зоната
.
Hippo написа:Toni написа:...и разбира се извара и сирене произведено от мляко с 2% масленост. Откакто намерих тази извара и това сирене проблемът с протеините за мен е решен. Ям ги с кеф !Много са вкусни и нямат странична миризма, а най-важното е че са нискомаслени. И хайде пак в зоната
.
Тони, може ли да споделиш за какви извара и сирене става въпрос, че аз сигурно нещо съм изпуснала?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта