Хрониките на GODzill@t@

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Хрониките на GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Пон Юни 23, 2014 12:20 pm

Italiano написа:Какво "кривване"?!
Твоето са садо-мазо изпълнения.
:laugh2:

Да бе, да!
Я виж ангелът Карита к'ви ги е дробила, пък седнала да ми се прави на Майка Тереза: :mrgreen: :gunshot:

Karrita написа:Уфффф, ща не ща ще докладвам :shy:
Снощи за сефте излязох от Зоната, ама яко излязох.... Интересното обаче е, че не ми стана зле, само ми се наду корема като на бременна хлебарка и днес ми е някакво свинско в устата....Абе не е най-хубавото усещане, по скоро ми е гузно някак, но пък явно ще има и такива моменти...особено през декември.

Фарисейщината не спира: :but:

Karrita написа:Мани, мани....
Направо ме е срам от себе си и се успокоявам само, че са празници.... :shy: Тъпо оправдание за гузна съвест...
Питам се защо го правя, след като мога и да не го правя!? Имам ината! После се питам " А трябва ли да го проявявам винаги?" :think2: " Трябва ли винаги да съм строго дисциплинирана или от време на време е "здравословно" да отпусна юздите?" Е, нямам отговор още на тия въпроси.... :think:
Иначе, да отбележа, че тия два дена ядох доста сладко и хич не ми беше безвкусно както доста от вас пишат, напротив...

...не ми се рови за още...на фона на малкото рулце, което съм изял, нейното е кулинарна вакханалия в хорър стил! :laugh1:
Изразено с нейните средства - моето е едно мравешко лайно, в сравнение с клоаката от цитираните постове! :laugh4:

Аееееееее, Каритоооооооо, кЪ можа бре, пиле, с таа твоа крехка фигура да "наговориш" теа мръсотии.....'бах таа Зона, ужким влияела позитивно на ората! :о :stupid:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Зоната

Мнениеот Italiano » Пон Юни 23, 2014 12:40 pm

1. Кари не поства снимки, които дразнят.

2. Кари не прави подробни описания на изкушенията, които да дразнят.

3. Кари може да си го позволи.

4. И в крайна сметка Кари не го прави толкова често като теб.

А ти си се разпасал сериозно.
Изображение
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Karrita » Пон Юни 23, 2014 1:33 pm

GODzillata написа:Само безгрешният може да хвърля камъни по грешния!... :idea: .....бас държа, че все някога ти се е случвало да кривнеш от Зоната, а? :hm:

Аз не се боря с килограми Годзи, но и нямам такива извращения де.
Ти ако на това викаш "кривнеш"......какво ли ще е "завоя" при теб тогава....не ми се мисли направо :laugh1:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Tatyana » Пон Юни 23, 2014 2:06 pm

GODzillata написа:Цъ, не позна.

Има само две зодии - скорпиони и ухапани от скорпиони. :mrgreen:
Та аз съм от първите. ;)

Не съм убедена, че не съм познала. Не говорех за слънчевия ти знак, а за останалите планети ;).
А скорпионското няма нужда да го коментираме, че то си личи от километри... :laugh:. А иначе и аз съм от ухапаните от скорпиони, та вече имам имунитет :).

При повече свободно време ти препоръчвам да изгледаш филмите, които Гази е дал на стр. 15 в неговия дневник и няколко, които аз добавих в моя дневник преди няколко дни. Дори да си ги гледал преди, сега пак няма да е излишно да го направиш. Със сигурност с днешна дата имаш различен поглед към храната от този, който си имал преди. Ако и резултатите от тези филми не те мотивират - наистина не знам какво ще ти помогне да спреш тези "криввания", за да не кажа тотални излизания от пътя... :think2:. Както и дали ще позволяваш на децата да ядат всичко, което искат :bored1:.
Аз съм сигурна, че можеш, но само, ако ти го решиш. Избора е твой :yess:
Последна промяна Tatyana на Пон Юни 23, 2014 2:08 pm, променена общо 1 път
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот Стеф » Пон Юни 23, 2014 2:07 pm

Karrita написа:
GODzillata написа:Само безгрешният може да хвърля камъни по грешния!... :idea: .....бас държа, че все някога ти се е случвало да кривнеш от Зоната, а? :hm:

Аз не се боря с килограми Годзи, но и нямам такива извращения де.
Ти ако на това викаш "кривнеш"......какво ли ще е "завоя" при теб тогава....не ми се мисли направо :laugh1:

Как какъв - на 180 градуса и пак напред :laugh1:
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Аватар
Стеф
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Горна Оряховица

Мнениеот GODzillata » Пон Юни 23, 2014 4:48 pm

Tatyana, гледал съм филмите, за които говориш.

Ей, к'во ме нападнахте... :crazy1: ...за няколко мъъъънички рулца, върнете се назад във вашите дневници и вижте, че няма човек в този форум, на който да не му се е случвало да съгреши, човещинка си е все пак! :mrgreen:

Нека да поясня - аз съм А кръвна група, т.е. от ония 25% щастливци, които могат да си позволяват леки волности от време на време! :teasing-tease:

Друго - трайно съм в Зоната, не минавам оттук за малко, като хората с умрелите дневници, освен това показанията на кантара ми прогресивно сочат надолу. :idea:

@Ити, като модератор би следвало да си за пример, а не да демонстрираш пристрастия и да размахваш средни пръсти! :obscene-birdiedoublegreen: :violence-blades:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Tatyana » Пон Юни 23, 2014 5:42 pm

Не те нападаме Годзи, не го приемай така :sadconv:. Ей, ама това скорпионите (с поне една друга планета в стрелец - сигурна съм вече :bigsm4:) много се засягате :bigsm53:.
А иначе е ясно, че няма човек, който да не е излизал от Зоната. Ама ти и със снимки го подкрепяш :bigsm28:, та съвсем разваляш дисциплината във форума. А има хора с по-слаби ангели и не сме от щастливците с кръвна група А :laugh: .
Повечето филми и аз ги бях гледала, но сега много неща видях с други очи. С книги, които препрочитам се случва същото, щото искаш или не - променяме се и сега разбираме неща, които преди няколко години не сме.
Само те надъхваме. А аз като реша да откажа цигарите ще очаквам същото и от теб. Вижда се, че не си от минаващите случайно тук, на които дневниците им съвсем са хванали паяжини и няма кой да ги изтупа :typalka:. Надявам се да се задържиш още дълго :bigsm18:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот GODzillata » Пон Юни 23, 2014 8:54 pm

Квинтесенцията на онзи пост с рулцето бе следната:
1. И малкото камъче може да обърне каруцата;
2. Наближи ли часът за ядене - ЯЖ! ...защото ако го подминеш, мнооого е вероятно да те обхване стръвнишки глад и да ометеш всичко пред очите си! :wow:

Освен това просто обяснявах причината, довела до спонтанното ми решение да направя тортата "О'зонка" на Кари - която пак повтарям - е мммммммммммного вкусна! :yess:

Що се касае до твоите цигари, Tatyana, следя ти разсъжденията в твоя дневник и както сама си преценила - явно все още не си узряла, но ако пак те осени желание да прочетеш книгата на Алан Кар, този път направи "четене с разбиране", не препускай по диагонал!
Най-хубавото е, че можеш да си пушиш, докато четеш, но това не означава да четеш по изречение на ден, нали?! :but: ;)
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Karrita » Вто Юни 24, 2014 11:30 am

GODzillata написа:Ей, к'во ме нападнахте... :crazy1: ...

Нека да поясня - аз съм А кръвна група, т.е. от ония 25% щастливци, които могат да си позволяват леки волности от време на време! :teasing-tease:

Годзи, уж разбираш от майтап, ама май само да го практикуваш, не да го понасяш! :laugh1:
А за кръвната група, кантарът ти показва от кои щастливци си ;)
А сега сериозно....няма друг дневник като твоя, пълен със снимки и писания за извънзонови извращения!
Мисля, че този материал е по-скоро за друг форум, например " Как да се самоубием с храна и да сме лош пример за подрастващото поколение".
Но всичко разбира се си е твое лично решение! Лично аз не смятам, че "си ТВЪРДО в Зоната", а по-скоро искаш да бъде така и все още се бориш с чревоугодническия си нрав.
Желая ти успех и нека по-скоро тази битка да свърши! :love:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот GODzillata » Вто Юни 24, 2014 12:23 pm

Благодаря ти, Кари, за пожеланията! :pray:

Ти продължавай с хубавите рецепти и аз определено ще съм в Зоната, готвейки по тях! :yess:

Поместените "извънзонови извращения" са да плашат новите зоНбита, нещо като снимки на цигари с прокажени черни дробове до тях.......важното е човек да гледа позитивно, също като оня заклет пушач, на когото му казали, че белите му дробове са черни, а той се зарадвал, че имайки два черни дроба в повече - би могъл да пие повече. :laugh4:
/Татяна, сега да не спреш цигарите и да станеш алкохоличка? ;) /

В момента подготвям една тава с протеини:
Изображение

За вечеря смятам да балансирам с 1 бира за 1БВ и 10 пръчици пържени картофки за още 2БВ. :bigsm41:
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Tatyana » Вто Юни 24, 2014 12:41 pm

GODzillata написа:/Татяна, сега да не спреш цигарите и да станеш алкохоличка? ;) /

Годзи, няма страшно, ако съм в Зоната ;). И сега редовно част от въглехидратите ми вечер са чаша-две вино. То, не че не мога да изпия и повече, ама ми е голям зор да балансирам с толкова протеини... :laugh:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот GODzillata » Вто Юни 24, 2014 5:57 pm

Хоп, претворих думите в дела:

Изображение

Наздраве! :bigsm41:

/Татяна, НЕ пали цигара! Знаеш ли как би се кефила на аромата на храната, ако не пушеше? Помисли си... :but: /
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот GODzillata » Нед Юни 29, 2014 10:21 pm

Сьомга по селски с провансалски нюанс :chef1:

Изображение

Изображение

Изображение