Italiano написа:Какво "кривване"?!
Твоето са садо-мазо изпълнения.
Да бе, да!
Я виж ангелът Карита к'ви ги е дробила, пък седнала да ми се прави на Майка Тереза:
Karrita написа:Уфффф, ща не ща ще докладвам
Снощи за сефте излязох от Зоната, ама яко излязох.... Интересното обаче е, че не ми стана зле, само ми се наду корема като на бременна хлебарка и днес ми е някакво свинско в устата....Абе не е най-хубавото усещане, по скоро ми е гузно някак, но пък явно ще има и такива моменти...особено през декември.
Фарисейщината не спира:
Karrita написа:Мани, мани....
Направо ме е срам от себе си и се успокоявам само, че са празници.... Тъпо оправдание за гузна съвест...
Питам се защо го правя, след като мога и да не го правя!? Имам ината! После се питам " А трябва ли да го проявявам винаги?" " Трябва ли винаги да съм строго дисциплинирана или от време на време е "здравословно" да отпусна юздите?" Е, нямам отговор още на тия въпроси.... :think:
Иначе, да отбележа, че тия два дена ядох доста сладко и хич не ми беше безвкусно както доста от вас пишат, напротив...
...не ми се рови за още...на фона на малкото рулце, което съм изял, нейното е кулинарна вакханалия в хорър стил!
Изразено с нейните средства - моето е едно мравешко лайно, в сравнение с клоаката от цитираните постове!
Аееееееее, Каритоооооооо, кЪ можа бре, пиле, с таа твоа крехка фигура да "наговориш" теа мръсотии.....'бах таа Зона, ужким влияела позитивно на ората!