Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Танитка, не видях по-малка разфасовка. И аз ходих до митница и платих ДДС, но и така ми излиза неприлично безбожно изгодно. Та една опаковка е 300 хапчета, като се пият по 2 хапчета на ден, което е 1500 мг - Glucosamine Sulfate • 2KCL и 1200 мг-Chondroitin Sulfate. Това стига за цели 5 месеца. Мен ме устройва напълно. При теб не знам как е положението. В краен случай можеш да си поръчаш няколко дози като си дойдеш в БГ. Аз ги взимам за кокс и гон артрозата ми. Би трябвало да помагат и при артрит. Нищо не пречи да се посъветваш и с личния си лекар.
Sunshine написа: Аз съм 27 годишна жена. От 3 години ПРЕДИМНО се храня в Зоната, като през цялото време съм се занимавала с различни спортове и водих активен начин на живот. Храних се по правилата на Зоната през повечето дни от седмицата, за да поддържам килограмите си, защото иначе силно варираха. Не съм била с наднормено тегло! Не съм пила лекарства и не съм страдала от някакви сериозни заболявания.
Sunshine написа: Преди 2 месеца ми откриха лека чернодробна стеатоза, като АСАТ и АЛАТ бяха в норма. Оказа се, че имам и висок холестерол - 6. Според лекарите е наследствена обремененост.
Sunshine написа: Кръвта не лъже, а Зоната???
ginette написа: И още ,да не се тревожа много ,защото в лабораториите работели не съвсем добросъвестно ...
Hippo написа:Ами вие ме отказахте да си правя изследвания!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта