Благодаря на всички! Прилича на батко си като малък. А за снимането малко ще почакам - най-много да блъсне камерата в земята.
Той видя нас, че тренираме и реши сам да пробва. Иначе с него в последно време повишената енергия се изразходва в нерви - само щуротии прави. Като хвана да готвя и направо се изправям на нокти. Току ми изчезват продуктите ако за секунда си отклоня вниманието. Притеснявам се да не докопа някой нож, че може да стане беля. Започнал е да стига масата и шкафовете, нищо не можеш да оставиш и да си спокоен, че няма да го стигне. Понякога така крия нещата, че после сама не мога да ги намеря. Просто такова дете досега не ми се е случвало да гледам. Където не го сееш там никне. Днес например по едно време ми изчезна една от гъбите, които режех за манджата. Ако пие вода през цялото време трябва да го наблюдавам иначе се оказвам с дете мокро от главата до краката и локвички из целия апартамент. Печката се изключва директно от прекъсвача, защото иначе рискувам нещо, оставено върху нея да изгори. Катери се навсякъде, където може да се покатери човек. Абе, две деца досега изгледах, но това малкото ще ме побърка.