Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
LoveJoy написа:...Може би просто храната ти е малко. Питам само.
Извинявай за тъпия въпрос ,но не разбрах защо реши да експериментираш Провокираш ли ниGODzillata написа:Надявам се, че никой не се е подвел и да е решил да експериментира.....както бях казал - не правете това у дома!
ginette написа:...Извинявай за тъпия въпрос ,но не разбрах защо реши да експериментираш Провокираш ли ни
GODzillata написа:Стигнах до извода, че на тялото му писва по някое време от Зоната и зат'ва се получава застой в килограмите.....та целта на експеримента ми е също така да видя дали пък няма да се отприщя като спукан бент и килограмите ми след "страстната седмица" да се стопят като ланския сняг...
Karrita написа:....за мозъка и окото и човешката изобретателност да залъгва сам себе си е друго нещо....
GODzillata написа:...навремето с цигарите май пак така правех.....отне ми 30 години да ги откажа.
Hippo написа:GODzillata написа:...навремето с цигарите май пак така правех.....отне ми 30 години да ги откажа.
Дано не ти отнеме толкова да откажеш и неправилното хранене...
GODzillata написа:В резултат се получи ароматно и сочно ястие, като порцията за 3БПВМ съдържа:
3БП - 90 гр. мръвки
3БВ - 100 гр. картофи - 2 1/2 БВ + 1/2 В - 120 гр. домат
3БМ - зехтинец върху доматките
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 0 госта