Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Както вече споменах, пристигна ми рибеното масло.
От вчера започнах да го пия 2 пъти по 3 броя (общо 6) - сутрин (40 мин. след ставане) и вечер (30 мин. преди лягане). Но ми се иска да уточним някои неща, за да знам, че не греша някъде. Затова имам няколко въпроса:
1. Рибеното масло преди или след хранене се пие?
2. Ако е след (както го пия аз), има ли проблем от гледна точка на приемане на поне чаша вода непосредствено след хранене?
3. Рибеното масло не се причислява към блоковете мазнини и не се смята към тях или греша?
4. Има ли храни, които си "противоречат" с рибеното масло и трябва да се избягват?
п.с. Много трудно се преглъщат тези ампули.
nympheacea написа:Понеже тази доставка ще ми бъде конфискувана в полза на братовчеда, за това си поръчах следното..... как не съм видяла до сега, че има с такива стойности
Наистина е много скъпо, ама директно с една доза взимам 3г.
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Ul ... 7-ml/39279
gogo написа:Италиано, мисля, че няма да има голям ефект с дупченето на капсулите защото ще остава някакво количество омега 3 по самите капсули, освен ако не приложиш някаква технология за изсмукване до капчица на ценните омега 3 По реално е това с дъвченето на капсулите. От опит ти казвам, че вкуса е напълно приемлив
mirana написа:Някой може ли да ми каже как точно да приемам рибеното масло? Благодаря!
rainov написа:Gogo, в сайта прочетох, че не е нужно рибеното масло да се разделя на порции през деня, тъй като омега мазнините се задържали в организма повече време и фактически намало разлика дали ще пием сутрин и вечер, или на един път вечер. Има ли някаква друга причеина да се пие на два пъти?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта