Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Овесът от руския магазин си ми излизаше по 14 гр.
Ох, чакайте, че пак се затъжих за него ...
GODzillata написа:pipilota написа:.... Не знам от къде ти се влязло в главата, че човек не трябва да консумира повече от 15 блока на ден ...
Ами нали не можело повече от 5 блока на едно ядене? Както и само 5 яденета на ден... , от които 2 са закуски по 1 блок....та при 3 основни хранения, ако сложим макс по 5 блока, стават 15 и 2 закуски по 1 блок, общо 17 - на мен това ми е влезнало в главата.
markizzz написа:Как да постъпя с храните,които нямат данни на етикета или просто да не ги купувам,забелязах го това едва след като ги бях взела,става дума за една риба тон в консерва,на която са изписани само калориите?
Усмихнат и ползотворен ден на всички
gogo написа:В таблицата има обезмаслена извара, която е 1БП=56 гр, но това е за американската извара. Хората явно си имат стандарт и като се каже обезмаслена, значи наистина е обезмаслена. В БГ много извари с масленост 4-5 % се водят обезмаслени, което си е чисто безумие и цифрите от таблицата въобще не пасват на тези наши извари.
Tatyana написа:Има го в таблицата - половин с.л. е блок мазнина.
Italiano написа:Никога не съм мерил суров картоф. И като цяло съм ял 3-4 пъти картофи, откакто съм в зоната.
Картофът не си променя обема, така че прецени според това какво ще го правиш.
варен: 1/3 ч.ч.
печен: 1/4 ч.ч.
пържен: да не си посмяла
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта