Italiano написа:Къде намери малини по това време?!
Тоя Копенхаген голяма работа ...
Тук в супермаркетите има и пресни и замразени.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Къде намери малини по това време?!
Тоя Копенхаген голяма работа ...
Hippo написа:Аз го добавих, малко по-късно, затова. А каква физическа активност му писа, той по колко тренира?
Hippo написа:Ами, то при него е нещо средно тогава, м/у умерена и активна, но нека да опита няколко дни на 12 блока, ако са му малко да мине на 13.
pipilota написа:.... Не знам от къде ти се влязло в главата, че човек не трябва да консумира повече от 15 блока на ден
...
pipilota написа:markizzz, блоковето на мъжо ти определено са малко. Моят и той тренира в къщи, и не е от кой знае колко големите мъже, и яде по 18 блока, а синковеца, който тренира като животно (ама при него е извън пътя - там говорим за категория доближаваща се до културистите) хапва по 28-30 блока на ден, което хем го виждам с очите си, и пак не го вярвам... така че нека мъжа ти да си увеличава блоковете до степен, в която хранаа му стига. Не знам от къде ти се влязло в главата, че човек не трябва да консумира повече от 15 блока на ден
Хайде успех, и ако има нещо питай. Ако е свързано със спорт и тренировки, скачай в темата за спорта да си говорим там, че Ити ще ни погне пак с метлата
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта