gogo написа:Кари, за теб винаги Ей сега ще дойде пак Гергьовден. Ама да не се откажеш
Как бе Гого, на приятел с такава тава отказва ли се.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Кари, за теб винаги Ей сега ще дойде пак Гергьовден. Ама да не се откажеш
Karrita написа:gogo написа:Кари, за теб винаги Ей сега ще дойде пак Гергьовден. Ама да не се откажеш
Как бе Гого, на приятел с такава тава отказва ли се.
gogo написа:Аз юли месец съм на Поморие, да полежа малко в калта, да свиквам,
Стеф написа:gogo написа:Аз юли месец съм на Поморие, да полежа малко в калта, да свиквам,
Ами то и аз мисля да съм на Поморие юли месец - да опъна морни кости на плажа...
gogo написа:Tony написа:Олеееее.... мням, мням. И с любимите ми картофки...
Тони, заповядай у нас. Вярно, че остана само дробинето, но ако ти се хапва зоново агънце - догодина на 6 май заповядай при gogo.
Hippo написа:Стеф написа:gogo написа:Аз юли месец съм на Поморие, да полежа малко в калта, да свиквам,
Ами то и аз мисля да съм на Поморие юли месец - да опъна морни кости на плажа...
Най-вероятно и аз ще съм юли месец на Поморие.
Karrita написа:gogo написа:... ако ти се хапва зоново агънце - догодина на 6 май заповядай при gogo.
И аз искаммммммм!
gogo написа:Заформя се як юлски Поморийски зонов купон. Дано стане.
Italiano написа:Karrita написа:gogo написа:... ако ти се хапва зоново агънце - догодина на 6 май заповядай при gogo.
И аз искаммммммм!
Тебе Гази не те ли кани на агне?!
Стеф написа:Аз съм в Поморие от 7 юли за една седмица. А вие?
Italiano написа:Относно по-предишния пост: не пречи, не пречи, ама ще вземеш да преядеш с агне и после няма да ти е вкусно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта