Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:По съвета на Маня прегледах този, който и преди коментирахме, и на етикета никъде не ги видях тия двете гадните неща.
Та, дали лъжат и крият от етикета, или в онзи сайт не са дали точна информация ...
Plam4e22 написа:Така или иначе, аз предпочитам обезвкусен ИЗОЛАТ
П.С. пия си протеинче най-много сутрин преди тренировка и вечер преди лягане. Гарнирам с ябълка и малко ядки. Ако е сутрин, за мазнина използвам 95% черен шоколад не мога да се лиша от това огромно удоволствие
Manya написа:Ровейки, ми направи впечатление, че овкусените и подсладени протеини в повечето случаи имат разни гадни добавки. Защо не избирате неовкусени и неподсладени? В по-голямата си част нямат гадинки в себе си.
Hippo написа:Пламче, млечният протеин става ли за печене?
Italiano написа:Plam4e22 написа:Така или иначе, аз предпочитам обезвкусен ИЗОЛАТ
П.С. пия си протеинче най-много сутрин преди тренировка и вечер преди лягане. Гарнирам с ябълка и малко ядки. Ако е сутрин, за мазнина използвам 95% черен шоколад не мога да се лиша от това огромно удоволствие
А, бе, то и ние, ама Нектарът го няма неовкусен. Освен ако не борим медицинския. Ама той пък е по-скъп.
Казваш, незначителни са количествата на ония гадните в Нектара ... това доказано ли е?
Иначе и на мен идеята ми е сутрин 2-3 блока и преди лягане 1 блок.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта