Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
арлина написа:Краставицата ми беше 1Б по грамаж това е 480гр, а толкова тежи някоя бая голяма краставица ,
салатата половин - 250гр, също ми се струва, че като обем ще излезе бая,
лука половин това вече е по-нормално - за пресен лук 40гр,
репичките половин а това са 200гр репички, днес купих репички, които са доста едри и една тежи около 30гр, значи приблизително 7 репички ще са половин блок
и 1/2лимон. Вярно последните хапки ми дойдоха в повечко, но пък и бързо я изхвърлям. За мен главоболието дойде в следствие, че изпитах зверски глад след няма и два часа.
tanita68 написа:Краставицата ми беше 1Б по грамаж това е 480гр, а толкова тежи някоя бая голяма краставица ,
салатата половин - 250гр, също ми се струва, че като обем ще излезе бая,
лука половин това вече е по-нормално - за пресен лук 40гр,
репичките половин а това са 200гр репички, днес купих репички, които са доста едри и една тежи около 30гр, значи приблизително 7 репички ще са половин блок
и 1/2лимон. Вярно последните хапки ми дойдоха в повечко, но пък и бързо я изхвърлям. За мен главоболието дойде в следствие, че изпитах зверски глад след няма и два часа.
арлина написа: А за месото останах с впечатление, че се взема суров вид.
арлина написа:Мдааа, като го сложа в тефлонката бая вода изкача. Дори си помислих, добре е, че ходя в седмицата по два пъти на танци, два пъти Пилатес по час и половина в домашни условия и като съм на работа гледам навръщане да имам 30 мин ходене пеша, иначе какво щях да правя с 9 блока. Месцето нямаше да ми стига и за кътния зъб, както се казва
арлина написа:Обаче се моля утре като минавам през Кауфланд да има кантарче, че иначе идея нямам откъде другаде да търся, Техномаркети и полиси, и прочие са ми много далеко от нас и от работа
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта