Протеини в Зоната

Tеми за рибеното масло, за добавките към диетата ни и приемът на алкална вода

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Готвене и рецепти в Зоната

Мнениеот eldass » Съб Май 03, 2014 6:13 pm

До сега само такъв съм ползвала и почти всики вкусове опитахме.
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Зоната

Мнениеот tanita68 » Съб Май 03, 2014 6:26 pm

eldass написа:До сега само такъв съм ползвала и почти всики вкусове опитахме.

А има ли натурален, т.е. неовкусен?
Аватар
tanita68
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Уусикаупунки, Финландия/ Свищов, България
Жена

Мнениеот eldass » Съб Май 03, 2014 6:47 pm

Попитах ги в производството и ми казаха, че може и да ми направят, но трябва да го заявя. Иначе видях и чувалите със суровините :mrgreen: /протеинът е внос от Австралия/.
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот HippoDel » Съб Май 03, 2014 9:30 pm

eldass написа:До сега само такъв съм ползвала и почти всики вкусове опитахме.

Интересно, че в съдържанието никъде на пише, че е със стевия. :think2: Иначе ми изглежда много добър. :yess: Пламчето(нашият специалист по протеините) дали е споменавала нещо за него?
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот eldass » Съб Май 03, 2014 9:53 pm

Да, не пише за съжаление. Трябваше аз да питам и проучвам, все едно не са длъжни да го напишат. Но ми казаха, че скоро /вече минаха 2 месеца :mrgreen: / сменят етикетите и трябва да го напишат. Но по български всичко е.... :refuse: трудна работа. Уф.
Не съм сигурна дали е коментирала точно този.
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот Italiano » Пон Май 05, 2014 12:37 pm

Яяяя, верно Пламчето да каже, че тоя май е добър като цена!
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Karrita » Пон Май 05, 2014 12:41 pm

Italiano написа:Яяяя, верно Пламчето да каже, че тоя май е добър като цена!

И мен ме заинтересува. ;)
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Re: Протеини в Зоната

Мнениеот eldass » Пон Май 05, 2014 1:41 pm

Прехвърлям темата тук за протеина, който ядем вкъщи вече 4 месеца. Явно българските фирми са недолюбвани, защото поне лично аз им нямам много доверие. Може би и Пламъчето е така. В началото опитахме с Биогейм, защото ни е най-изгоден протеинът като цена и лесен достъп на едро. Сега вече си го купуваме директно от цеха, защото се оказа, че ни харесва на вкус и цената за блок е 0,26 лв. Последно като ходихме видяхме и чувалите със суровините, и както казах са внос от Австралия. Вече какво точно слагат в бурканите и как ги обогатяват, овкусяват и подслаждат - само те си знаят. :mrgreen: Може би е най-добре да се проучат във фитнес залите, защото там са хората, които реално виждат резултати от протиеините.
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот Italiano » Пон Май 05, 2014 4:05 pm

Опа, я кажи как става номерът с цени и покупка на едро!
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот eldass » Пон Май 05, 2014 10:26 pm

Цената е 66,80 за 2 кг. Издават фактури. Нищо необичайно.
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот Tatyana » Вто Май 06, 2014 2:22 pm

Доколкото виждам, това е концентрат, а не изолат. Не, че много правя разлика де :). Аз колкото повече четох, толкова повече се обърквах за тези протеини. Но останах с впечетлението, че най-добре да е изолат. Ако греша казвайте, че и аз съм в чуденка какъв точно протеин да взема :th: И добре ли е да е овкусен или да е натурален?
Моля специалистите за мнение за този протеин, който в момента е на промоция. В други сайтове е на цена от 108 до 130 лв. Притеснява ме, че пише 2250 г, а оригинала знам, че е 2273 г. Може и да е грешка при изписването, но как се разбира дали един продукт е оригинален или не е?
Мисля, че същия протеин го намерих и на още по-добра цена в този сайт и голямата опаковка от 4.545 кг излиза 170 лв. Но доколкото се ориентирах върви заедно с малката опаковка от 0.908 кг и не може само голям пакет. Ако двама души се комбинират, мисля, че това е добра цена.
С две думи - пълна каша ми е с тези протеини, независимо колко изчетох :shock:. Та моля специалистите да кажат този добър ли е като съотношение цена/качество и дали от сайт или от нормален магазин е по-добре да се пазарува. Предварително благодаря :hug:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот Diva69 » Сря Май 07, 2014 8:13 am

Обръщам се към специалистите с молба да си кажат мнението за този протеин, дали е добър и по мои изчисления 1БП = 8,68 гр.( правилно ли съм го изчислила или не). Благодаря ви.http://www.gnc.com/Natures-Best-Isopure ... 87.2108294
Аватар
Diva69

Michigan/Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Сря Май 07, 2014 10:03 pm

Italiano написа:Яяяя, верно Пламчето да каже, че тоя май е добър като цена!

Ити, за съжаление никой от мои приятели не използва тази фирма. Може би наистина причината е, че всички спортисти разчитат на реномирани фирми. Винаги съм си мислила, че рекламата е майката на доброто реноме и нищо повече :hm: но интересното е, че с голямо недоверие се гледа на Бг марките. Спомням си, че говорих с мениджъра на една фитнес зала и той ме отказа от едни Бг протеини. Причината е, че ги тъпчат с добавки, за да станат по-тежки, а после го продават уж евтино :noo:

Утре ще попитам пак в залата за тази марка Biogame :peace1: иначе по съдържание изглежда сносен...
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Сря Май 07, 2014 10:20 pm

Diva69 написа:Обръщам се към специалистите с молба да си кажат мнението за този протеин, дали е добър и по мои изчисления 1БП = 8,68 гр.( правилно ли съм го изчислила или не). Благодаря ви.http://www.gnc.com/Natures-Best-Isopure ... 87.2108294

Дива, този протеин как го набара :yess: хвърлила съм му око отдавна, ама ще фалирам ако си го поръчам :bored1:

П.С. И на мен толкова ми излезна --->>8.68 :yess:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Сря Май 07, 2014 10:28 pm

Винаги можем да разчитаме на Пламчето! :hug:
Викаш, поне на съдържание е приличен ...? :hm:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Сря Май 07, 2014 11:06 pm

Italiano написа:Винаги можем да разчитаме на Пламчето! :hug:
Викаш, поне на съдържание е приличен ...? :hm:

Стане ли дума за протеини, винаги си отварям и ушите и очите- всичко това едновременно :laugh4:

Знаеш ли, Ити, мой приятел, който е културист и наскоро му гледах "страховитите" мускули на състезание в Пловдив, ми препоръча неговите протеини. Искам да отбележа, че доколкото знам ги опaковат в Бг - Pure Nutrition. Не се съмнявам, че той няма да ми пробута нищо лошо, но все пак този мой протеин не е толкова чист колкото този на Bio Game. Един блок е почти 10гр....сам се досещаш, че има доста въглехидрати :notagree:

Дори супер маняците използват Бг продукти, защото пак си вършат много добра работа. За мен е важно да няма много мазнини и захар, суклароза, Е951, спленда, глюкозен сироп и....просто напоследък не се подбирам в кожата си като видя, че всичко е бъкано с тези съставки. Искам колкото се може по-чист протеин, а този на Bio Game излиза почти 7,9 за блок :yess: :yess: притеснявам се само като не знам какви са подсладителите :doNotKnow:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода