Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
ginette написа:Ити,благодаря ти за предложението за дневник ,но мисля ,че закъснях ,пък и след този дълъг пост да го преписвам ......знам ли ,ще помисля.
Manya написа:Tony написа:Моля, споделете за спагетите, че моята дъщеря умира за спагети...може да опитам да ѝ направя зонови Има къде другаде да прочета за тях?
Някъде из моя дневник има рецепта за тесто за домашна паста от "полезни" брашна. Пробвай с търсачката за дневника ми с "паста".
pipilota написа:GodZI, коментара ти под рецептата Мусака със спанак ми се стори много странен Може ли малко по-подробно да го изкоментираш, че съм в голяма гатанка от къде ще се появи този протеин в гъбите...
ginette написа:Някой правил ли е кайма-смес от гърди и пилешко тъмно месо .В такъв случай колко гр ще е 1БП .За кайма само от гърди ,смелени в къщи съм смятала по 28 гр.1БП
ginette написа:Manya, подведох се с пилешката кайма-42 гр, имаш право да се гневиш ,но таблицата постоянно я чета..
ginette написа:Manya, подведох се с пилешката кайма-42 гр, имаш право да се гневиш ,но таблицата постоянно я чета..
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта