Italiano написа:И докато си лафим, станах ПРОФЕСОР.
Олеле, сега няма да се траеш.....
Честито и да почерпиш!
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gazilot написа:Е, то текучество има много, ама доста стари кучета, които съм сигурен, че са си в Зоната, не се обаждат - Mariana The Champ, Nympha-ta, Poppy, Roksi. A последните дни и Пипетката зачезна нещо.
Karrita написа:Italiano написа:И докато си лафим, станах ПРОФЕСОР.
Олеле, сега няма да се траеш.....
Gazilot написа:Е, то текучество има много, ама доста стари кучета, които съм сигурен, че са си в Зоната, не се обаждат - Mariana The Champ, Nympha-ta, Poppy, Roksi. A последните дни и Пипетката зачезна нещо.
Hippo написа:Имам една питанка към живеещите в Бургас.
Мама ми е на гости в Дания, но тъй като няма преки полети от София, тя пътува от Бургас, защото се притеснява да пътува с прехвърляне сама. Та в събота късно вечерта в 22.40 каца в Бургас, но автобуси и влакове за София има най-рано сутринта в 5ч., затова тя иска да преспи в хотел. На идване е питала и цената за вечер била 50лв., което ми се струва страшно скъпо, особено в нейния случай, да плаща толкова пари за няколко часа. Сигурно има и по-евтини места, но тя не познава града. Та, затова исках да попитам, дали някой може да ми препоръча по-евтин хотел или хостел, или пък квартира, където да може да преспи за няколко часа до сутринта. Най-добре е да е в близост до гарата или летището, или някъде по пътя между двете. Благодаря предварително.
pipilota написа: Роксииии върна ме в старите времена с тези състезания...верно беше голям смях ама и много полезно да всички. Може и тук да направим такова състезание за по-новичките, ама по-нататък, че сега малко съм в период на лудване
Tony написа:...Четох ги аз и се надъхвам от там.... ама нямаше желаещи да си спретнем едно такова мотивиращо нещо.... жалко.
Ама ако има "навити" - когато и да го спретнем - съм записана от сега
Назад към За всичко извън Зоната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта