Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Не знам ... жената не ми дава да се снимам гол ...
Karrita написа:но след толкова време на зоНбиране, човек наистина може да направи и почувства разликата в организма и кондицията си във и извън Зоната и определено първото ми харесва повече.....
Karrita написа:Ааааа, аз повече няма да празнувам.....Стига толкова, че се разбих от празнуване.....
Karrita написа:Italiano написа:Не знам ... жената не ми дава да се снимам гол ...
Eeeee Ити, поне за Великден ни зарадвай....
Toni написа:Здравеи, Карита !
Аз съм новак в "зонуването". От около месец се опитвам да съм в ЗОНАТА, но за това време имам и доста "залитания". За мое най-голямо учудване въпреки това имам и не лоши резултати и заради това ми се ще да продължа. От известно време много натрапчиво е желанието ми да ям шоколад и се обръщам към теб с молба да ми изпратиш твоят рецепта за "зонов шоколад". Надявам се да не те затруднявам много!
Предварително БЛАГОДАРЯ !
Моля те, изпрати ми я на sppz1@abv.bg
Toni
Купуваш си сусамово семе небелено и го мелиш в блендер с малко добавка на водичка, за да се смели все пак. Иначе за малки количества се смила чудесно и в кафемелачка, за да се усвои по-добре.tanita68 написа:А аз да попитам, този тахан с какво може да се замени? Тук не съм виждала, като се прибера в България през лятото ще си взема, ама за сега се чудя с какво да го заменя.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта