Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gushanka написа::hm: При мен проблем изниква, когато сме с мъжът понеже той е опостушител на всякакъв вид и род храна...
Т а проблема произтича от от това, че не аз се изкушавам покрай него, а че той все обича да яде точно от това което съм изчислила с толкоз мъки
а аз нали съм си педант и с милиграмове деля! и ми идва понякога да го ударя с дъската за рязане
Такъв дзвер как се държе настрана незнам....
Manya написа:Gushanka написа::hm: При мен проблем изниква, когато сме с мъжът понеже той е опостушител на всякакъв вид и род храна...
Т а проблема произтича от от това, че не аз се изкушавам покрай него, а че той все обича да яде точно от това което съм изчислила с толкоз мъки
а аз нали съм си педант и с милиграмове деля! и ми идва понякога да го ударя с дъската за рязане
Такъв дзвер как се държе настрана незнам....
Ами готвиш само своята си храна за двама и половина (нали порциите на мъжете са с повече блокове) и готово. И той ще е в Зоната без да се усети.
Gushanka написа:... завиждам на жена ти GODziiiii
GODzillata написа: ......ей, това нещо празниците са анти-зонови от всякъде - трябва да се забранят със закон!
Топката козунак ми поду тумбака и бях като боа, която е погълнала прасенце.
Tony написа:Абсолютно съм съгласна!
Аз днес козунак не ядох, въпреки че изпекох 2 и още 2 са на път да се изпекат...ама се размазах от чистене, готвене и приготвяне...дамусеневиди и празника и чудото! Краката ми се подбиха от стърчане в кухнята. А тепърва трябва да смятам предястията и салатите. И да пека пустите поредни козунаци... и утре щат, не щат ще ям малко и аз, ако ще и да се разчуе!
GODzillata написа: ......ей, това нещо празниците са анти-зонови от всякъде - трябва да се забранят със закон!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта