Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа:А киселата краставичка що не я смяташ
GODzillata написа:
Чудя се обаче дали да тествам маслото във фризера, понеже е в стъклено шише и ако вземе да замръзне, ще се спука....май?
Manya написа:В статията за рибеното масло в сайта под рубриката "Какви са стандартите за високо пречистено рибено масло?" е описана процедурата за домашен тест.
Manya написа:Ама си мързел http://www.vzonata.com/ribeno-maslo/ и скролваш до "Какви са стандартите за високо пречистено рибено масло?", натискаш бутона "Прочети още..." и четеш... Добре е и цялата статия да прегледаш, ако не си го направил досега.
Стеф написа:Ако вместо ГХИ сложиш счукани на дребно орехи става върха
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта