Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Аз пък смятам да не го приемам с резерви. В таблицата е въглехидрат и е оранжев въглехидрат, т.е. приемлив.
Karrita написа:Можеш да замениш за разнообразие фъстъченото масло с тахан. Всъщност мога да ти подскажа една друга рецептичка за зоново бонбонче, която ям през ден, любима ми е.
Значи два варианта:
1. Извара
Мед
Тахан
равни блокове
2. Мед
Тахан
Протеин на прах
равни блокове.
Бъркаш без вода, става смес подобна на халва оформяш си блоковете в каквато искаш форма и ядеш с кеф
eldass написа:Аз до сега само четях... и се радвах на показанията на кантара.... и ти пожелавам още по-големи успехи.
Но се включвам, защото видях кръвните ти резултати. Имаш завидна глюкоза и доста добър резулат на съотношението TG/HDL 2,3. Барито препоръчва под 2 или под 1 най-добре. Но това е само началото и има на къде да се намали. Жалко, че няма инсулин на гладно...А в коя лаборатория си правил изследванията и колко часа минаха от последното хранене?
eldass написа:http://www.vzonata.com/arahidonova-kiselina/
Ето тази статия трябва да я прочете всеки.
Само за около 6 лева / триглицериди + добър холестерол/ и инсулин още 15-20 лева се вижда къде е човекът в Зоната. За мое съжаление другото съотношение АА/ЕРА не може да се измери в България. Но все пак можем да следим промяната и с другите два начина.
GODzillata написа:
@Hippo, продължавай да ми натякваш за удвояване на мазнините при протеина на прах... ...има голяма вероятност някой ден да не го забравя.
Gazilot написа:Запомнете,
когато е колбас, купешки или с неизяснен произход смяташ на 42 гр за блок...
Karrita написа:[ Всъщност мога да ти подскажа една друга рецептичка за зоново бонбонче, която ям през ден, любима ми е.
Значи два варианта:
1. Извара
Мед
Тахан
равни блокове
2. Мед
Тахан
Протеин на прах
равни блокове.
Бъркаш без вода, става смес подобна на халва оформяш си блоковете в каквато искаш форма и ядеш с кеф
Hippo написа:Karrita написа:Можеш да замениш за разнообразие фъстъченото масло с тахан. Всъщност мога да ти подскажа една друга рецептичка за зоново бонбонче, която ям през ден, любима ми е.
Значи два варианта:
1. Извара
Мед
Тахан
равни блокове
2. Мед
Тахан
Протеин на прах
равни блокове.
Бъркаш без вода, става смес подобна на халва оформяш си блоковете в каквато искаш форма и ядеш с кеф
Само да отбележа, че и тук, на втората рецепта, таханът трябва да е двоен брой МБ, заради протрина на прах.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта